Goedkope vakantie boeken

Voordelig naar het Zuiden van Spanje: Andalusië

Voordelig naar het Zuiden van Spanje: Andalusië
€522

Bekijk deal

Voor €522 per persoon een weekje compleet ontspannen aan de prachtige stranden van de Costa de la Luz, Spanje. Hotel Playa Victoria staat direct aan het strand en ligt direct aan de havenstad Cádiz. Een van de oudste steden in Europa.

Playa Victoria is een geweldig hotel dat direct aan het goudgele strand van Cádiz ligt. ‘s Morgens eerst heerlijk ontbijten van het uitstekende buffet en daarna beslissen wat je die dag gaat doen. De hele dag op het strand luieren? Of toch die ene wijk van Cádiz verkennen?

Cádiz verkennen

Cádiz is een oude havenstad, waar zowel de Moren als de Feniciërs en Grieken hun sporen hebben achtergelaten. Resultaat: een imposante historische binnenstad waar je best wat dagen door kunt brengen. Niet alleen met het bewonderen van de haven, de Kathedraal, de verdedigingswerken, de archelogische opgravingen en het Romeinse Theater, maar ook met alle barretjes en restaurantjes waar je heerlijk kunt eten. Spanje is een land dat nogal culinair is ingesteld en hier heb je alle mogelijkheden om daar eens goed van te genieten. De keuken in Andalusië is trouwens eenvoudig: het draait hier vooral om de kwaliteit en puurheid van ingrediënten. Dus je vind hier heerlijke serranoham, puntillitas (gefrituurde babyinktvisjes) en pescaito frito (knapperig gebakken visjes).

De oude binnenstad van Cádiz bereik je met een kwartiertje lopen, of je pakt de bus die 50 meter verderop van het hotel stopt.

Faciliteiten hotel

Het hotel beschikt over een klein zwembad, maar hier zul je waarschijnlijk geen gebruik van maken. Niet met de zee aan je voeten! Op het strand zijn bedjes en parasols te huur, waardoor je een heerlijke, onbezorgde dag kunt beleven. Is je boek niet meer zo spannend? Door heel het hotel, ook op je kamer, is er gratis WiFi. Zo kun je tussendoor gewoon Facebook checken of WhatsAppen met het thuisfront. Geen zin om de stad in te gaan voor een hapje en een drankje? Playa Victoria beschikt over een dakterras, buffetrestaurant voor de maaltijden, een gezellige bar en een snackbar voor de kleine trek.

Dit zijn de details:

Reisperiode: 8 dagen
Luchthaven: Schiphol
Luchtvaartmaatschappij: Transavia
Tussenstop: NEE
Prijs: €522 per persoon (Retourvlucht, verblijf obv logies + ontbijt)

Bekijk deal