Goedkope vakantie boeken

Frans Polynesië: aards paradijs

Frans Polynesië: aards paradijs
€1310

Bekijk deal

Als je écht ver op vakantie wilt, weg van het dagelijks leven, dan moet je op Frans Polynesië zijn. Dit is misschien wel de meest afgelegen eilandengroep ter wereld, maar wat is het daar adembenemend mooi! Wij hebben een vliegticket voor je gevonden van €1310. Je moet er iets voor over hebben...

Het eilandenrijk Frans-Polynesië is een verborgen parel. Het paradijs op aarde bestaat uit ongeveer 130 eilanden, die zijn verdeeld in zes eilandengroepen: de Australeilanden, Bass-eilanden, Gambiereilanden, Genootschapseilanden, Tuamotueilanden en Markiezeneilanden. Frans-Polynesië bestrijkt een gebied dat ongeveer zo groot is als Europa, maar telt slechts 277.000 inwoners. De meeste inwoners wonen op het hoofdeiland Tahiti, een van de bekendste eilanden van het rijk.

Jouw vlucht komt aan op Papeete, de enige en tegelijkertijd hoofdstad van Frans Polynesië. De stad ligt op Tahiti. Helaas is er van de koloniale, Franse architectuur weinig over. Maar dat maken de sfeer, de natuur en het landschap helemaal goed! Overal zie je kleurige, exotische bloemen, de stad wordt omringd door groene bergen, de bevolking ontvangt je met open armen. En de grootste troef van de eilanden zijn natuurlijk de parelwitte stranden en de kristalheldere zee.

Het legendarische eiland Tahiti is waarschijnlijk het bekendste van Frans-Polynesië. Ontdekkingsreizigers als Wallis, Bougainville en Cook waren laaiend enthousiast over dit aardse paradijs en de schilder Gauguin zag het als zijn ultieme inspiratiebron. De Tiki-beelden, de skyline van Bora Bora, de parelduikers van de Tuamotu eilanden, de tempelruïnes van de Marquesas en nog veel meer – zijn enkele voorbeelden waarom de eilanden zo'n aantrekkingskracht hebben op mensen. Een vakantie aan Frans-Polynesië betekent ultiem comfort en exclusiviteit. Aangezien je ticket al duur genoeg is, hebben wij het goedkoopste verblijf tijdens deze periode voor je gezocht. Punatea Village ligt midden in een tropische tuin van 9000 m2 en beschikt over een eigen strand, zwembad en prachtige lagunewateren.

Dit zijn de details:

Reisperiode: 14-05-2017 (14 dagen)
Luchthaven: Parijs, Charles de Gaulle
Luchtvaartmaatschappij: Aeroflot + Air Tahiti Nui
Tussenstop: 2
Prijs: €1310

Bekijk deal