Goedkope vakantie boeken

Streep Dubai van je bucketlist

Streep Dubai van je bucketlist
€466

Bekijk deal

Een tripje naar Dubai staat op ieders bucketlist. En nu kan jij deze activiteit afstrepen! Want voor €466 per persoon kun je in december 3 dagen naar deze (te) gekke, moderne metropool. Waar wacht je nog op?

Ghaya Grand Hotel ligt aan de Emirates Road, dat zich vlakbij Sport City en Jumeirah Golf Estates bevindt. Tegen betaling is het mogelijk om gebruik te maken van de shuttlebusservice die o.a. naar het strand rijdt. Wil je de rest van de stad zien? De taxi’s in Dubai zijn erg voordelig en het bus- en metronetwerk is zeer uitgebreid. Dit zijn allen betere opties dan een auto huren; het verkeer kan aardig chaotisch zijn hier!

Wat je niet mag missen tijdens een verblijf in Ghaya Grand Hotel? In Downtown Dubai vind je het hoogste gebouw ter wereld (de 828 meter hoge Burj Khalifa) en het grootste winkelcentrum ter wereld (de Dubai Mall, met 1.200 winkels!). In de oude stadsdelen van Dubai (Al Fahidi en Deira) kun je een bezoek brengen aan de gold- en spicesouk of een tochtje maken met een abra, een traditionele Arabische boot. In de avonduren heb je meerdere opties. Breng een bezoek aan de immens grote fonteinenshow in Downtown Dubai, spot dure auto’sop The Walk of ga uit in de levendige Dubai Marina.

De ruim 760 kamers van Ghaya Grand Hotel hebben een zeer luxe uitstraling en zijn comfortabel ingericht. Ze zijn voorzien van o.a. een airco, tv, telefoon, huurkluisje, minibar en badkamer met douche, bad en föhn. In het buffetrestaurant van Ghaya Grand Hotel worden maaltijden geserveerd in verschillende thema’s. Zo worden er bijvoorbeeld Chinese, Indiase en Italiaanse gerechten bereid door middel van showcooking. Zo kun je zelf zien hoe je eten wordt klaargemaakt. In de lounge en bij de poolbar van het hotel zijn verschillende drankjes en snacks beschikbaar en het hotel beschikt over een eigen Shisha waar je waterpijp kunt roken.

Op de binnenplaats van Ghaya Grand Hotel vind je een verwarmd zwembad met daaromheen gratis ligbeddem. Voor kinderen is er een apart zwembad en een speeltuin. Binnen Ghaya Grand Hotel vind je een wellnesscentrum waar je toegang hebt tot de sauna, het stoombad en de jacuzzi. Tegen betaling is het ook mogelijk om er een massage te boeken. De fitnessruimte van het hotel is vrij toegankelijk en er is een tennisbaan aanwezig.

Dit zijn de details:
Reisperiode: 3 dagen
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: Transavia
Tussenstop: Nee
Prijs: €466 per persoon

Bekijk deal