Goedkope vakantie boeken

5X hotels in Griekenland

5X hotels in Griekenland
5X hotels voor een vakantie Griekenland

Bekijk deal

Wil jij tijdens je volgende vakantie naar een bestemming waar cultuur, schoonheid, gastvrijheid en de prachtige stranden samenkomen? Dan is een vakantie naar Griekenland een ideale zonvakantie bestemming. Griekenland heeft veel te bieden op het gebied van cultuur, maar ook de schitterende stranden hebben een grote aantrekkingskracht op toeristen.

Griekenland is een land waar voor iedereen wat te beleven valt, of je nu een doe-vakantie wilt ondernemen of van een zonvakantie wilt genieten. Waar je het beste kunt verblijven dat hebben we voor je uitgezocht. Hierbij 5 goede hotels in Griekenland waar het je aan niets zal ontbreken.

Hotel Royal & Imperial Belvedere

 

Hotel Royal & Imperial Belvedere

De kamers van all inclusive hotel Royal & Imperial Belvedere zijn smaakvol ingericht en stralen comfort en stijl uit. Met moderne voorzieningen, ruime balkons en een prachtig uitzicht op de omliggende omgeving bieden ze een oase van rust.

De weelderige tuinen en meerdere zwembaden zorgen voor een ontspannen sfeer, terwijl de nabijheid van het strand de mogelijkheid biedt om te genieten van de heldere wateren van de Egeïsche Zee.

De ligging van dit hotel is top. In de populaire badplaats Chersonissos en dit betekent dat er genoeg te beleven valt.

De culinaire ervaring in hotel Royal & Imperial Belvedere is uitzonderlijk, met diverse restaurants die een scala aan smaken serveren, van lokale specialiteiten tot internationale gerechten. Het hotel biedt ook diverse recreatieve voorzieningen, zoals sportfaciliteiten, wellnesscentra en georganiseerde activiteiten voor zowel volwassenen als kinderen.

De VakantieDiscounter


Prijsvrij


TUI


Alexandra Beach Hotel & Appartementen

 

Alexandra Beach Hotel

Het 4-sterren Alexandra Beach Hotel & Appartementen op het betoverende eiland Kos biedt een gastvrije en comfortabele uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie-ervaring. Gelegen aan de rand van de Egeïsche Zee, omarmt het hotel de ontspannen sfeer van het eiland.

De kamers en appartementen zijn smaakvol ingericht met moderne voorzieningen en bieden een gezellige en huiselijke ambiance. De meeste accommodaties hebben balkons of terrassen met uitzicht op de azuurblauwe zee of weelderige tuinen, waardoor je kunt genieten van de natuurlijke pracht van Kos.

Het hotel beschikt over een uitnodigend zwembad, ideaal voor verfrissing op warme dagen, en het nabijgelegen strand nodigt uit tot ontspannen momenten aan zee. Het restaurant van het Alexandra Beach Hotel serveert heerlijke gerechten, waar gasten kunnen genieten van zowel lokale als internationale smaken.

De VakantieDiscounter


Prijsvrij


TUI


Sunweb


Kassavetis Center Hotel Studios & Appartementen

 

Kassavetis Center Hotel

Het Kassavetis Center Hotel Studios & Appartementen, gelegen op het levendige eiland Kreta, is een prachtige accommodatie voor een heerlijke vakantie. Het hotel is centraal gelegen, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot de bruisende sfeer van Chersonissos.

De kamers, studios en appartementen van het Kassavetis Center Hotel zijn modern en comfortabel ingericht, met alle nodige voorzieningen. De accommodaties variëren van gezellige kamers tot ruimere appartementen, waardoor het hotel geschikt is voor zowel stellen als gezinnen.

Met vriendelijk personeel en een scala aan faciliteiten, waaronder restaurants, bars en recreatieve activiteiten, biedt het Kassavetis Center Hotel Studios & Appartementen een dynamische en gastvrije uitvalsbasis voor een onvergetelijk verblijf op Kreta.

De VakantieDiscounter


Prijsvrij


Corendon


Hotel Blue Horizon


Hotel Blue Horizon

Hotel Blue Horizon op het prachtige eiland Rhodos biedt een gastvrije en comfortabele plek voor iedere vakantie. Gelegen nabij het pittoreske dorpje Ialyssos, combineert het hotel moderne voorzieningen met een prachtig uitzicht op de Egeïsche Zee.

De kamers van Hotel Blue Horizon zijn stijlvol ingericht en hebben alle nodige faciliteiten. Veel kamers hebben een eigen balkon met uitzicht op de zee of de goed onderhouden tuinen van het hotel. De nabijheid van het strand maakt het gemakkelijk om te genieten van de zon en de zee.

Het hotel beschikt over een mooi zwembad, omgeven door comfortabele ligstoelen en parasols, perfect voor ontspanning onder de Griekse zon. Het restaurant van het hotel biedt een gevarieerde keuken, met zowel lokale als internationale gerechten.

De VakantieDiscounter


Sunweb


Prijsvrij


“TUI


Galaxy Beach Resort

 

Galaxy Beach Resort

Het Galaxy Beach Resort op het prachtige Zakynthos is een waarachtig pareltje aan de Ionische kust. Dit hotel verwelkomt gasten in een oase van luxe, comfort en stijl en belooft een onvergetelijk verblijf onder de Griekse zon.

De kamers van het Galaxy Beach Resort zijn als elegante toevluchtsoorden, ingericht met oog voor detail en voorzien van moderne gemakken. Vanaf de ruime balkons kun je genieten van een adembenemend uitzicht op de azuurblauwe zee en de schitterende omgeving.

Het hotel beschikt over een mooi zwembad omgeven door weelderige groene tuinen, waar je kunt ontspannen en genieten van de warme zonnestralen. Het restaurant van het hotel biedt een culinaire reis met heerlijke lokale en internationale gerechten, terwijl de bars uitnodigen voor verfrissende drankjes in een sfeervolle ambiance.

De VakantieDiscounter


Corendon


Prijsvrij


Conclusie

Een vakantie in Griekenland is een betoverende reis naar een land doordrenkt met geschiedenis, omgeven door adembenemende natuur en doordrongen van de warmte van zijn gastvrije bevolking. Bij aankomst begroet de mediterrane zon je met een stralende glimlach en een aangename warmte, waardoor de zorgen van het dagelijks leven snel vervagen.

Bekijk deal