Goedkope vakantie boeken

8 dagen chillen in Alanya, Turkije

8 dagen chillen in Alanya, Turkije
€230

Bekijk deal

Wil je in de herfst nog even wat zon meepikken? Dan heb ik nu een superdeal voor je gevonden! Voor €230 zit je met z'n tweeën 8 dagen in Alanya! En dat inclusief vlucht, verblijf en transfers. Deze SPOTdeal moet je eigenlijk wel boeken!

Je vertrekt 25 oktober vanaf Amsterdam naar Turkije. Dat komt goed uit, want de temperaturen zijn dan zeer goed te doen! Het is dan ongeveer 22 graden, ideaal om op het strand te liggen en nog wat uitstapjes te maken zonder dat het zweet van je hoofd gutst. De stad wordt omringd door het Taurus gebergte, waardoor de wind bijna nooit waait en het dus in de herfst nog lekker aangenaam voelt. Pluspuntje: het zeewater is in oktober nog zo'n 24 graden!

Alanya is een van de populairste badplaatsen aan de oostelijke Turkse Riviéra. Hierdoor vind je er veel mooie, verzorgde stranden en ontelbare restaurants en barretjes. Het Aslan Hotel ligt in het centrum en op maar 150 meter van het bekende Cleopatra strand. Overdag is het heerlijk relaxen op het strand en 's avonds geniet je met volle teugen van het nachtleven. Geen zin in al dat zand in je badkleding? Het hotel beschikt ook over een heerlijk buitenzwembad.

Omdat 8 dagen zonnen en zwemmen misschien wat te veel van hetzelfde is, heb ik ook wat mooie uitstapjes voor je uitgezocht. Ga bijvoorbeeld met de bus of taxi omhoog naar de ommuurde burcht uit de 13e eeuw en wandel weer naar beneden. Zo verbrand je nog wat extra calorieën na al dat lekkere eten. Ben je nieuwsgierig geworden naar hoe de mensen vroeger leefden? Dan is het Archeologisch Museum Alanya zeker een aanrader! Hier kom je te weten hoe het leven eruit zag ten tijde van de Romeinen en Seltsjoeken. En is het toch te warm in oktober? Bezoek dan een van de indrukwekkende grottencomplexen voor wat extra koelte.

Dit zijn de details:
Reisperiode: 8 dagen
Luchthaven: Schiphol Airport (AMS) 
Luchtvaartmaatschappij: Corendon Airlines 
Tussenstop: Nee 
Prijs: €230 per persoon

Bekijk deal