Goedkope vakantie boeken

All inclusive genieten aan de Turkse Rivièra

All inclusive genieten aan de Turkse Rivièra
€598

Bekijk deal

Voor €598 per persoon ruim 8 dagen heerlijk ontspannen in de bruisende Turkse badplaats Side. Hotel Side Mare Resort ligt op een kleine 400 meter van het strand en beschikt over 4 zwembaden met onder andere een golfslagbad, 1 zwembad met 4 glijbanen!

Hotel Side Mare Resort is een geweldig hotel dat dichtbij Bars, Restaurants en Winkels ligt. ‘s Morgens eerst heerlijk uitgebreid ontbijten en daarna beslissen wat je de rest van de dag gaat doen. De hele dag luieren op het strand of aan het zwembad? Of toch die ene winkel bezoeken? Het kan allemaal tijdens jouw vakantie in Turkije.

Side verkennen
Hotel Side Mare Resort ligt in de altijd bruisende badplaats Side. In het centrum vind je meerdere leuke van restaurants, bars en winkels. Wil je een dag naar het gezellige centrum? Met de gratis shuttleservice ben je er zo! Hier kun je genieten van Turkse specialiteiten op de knusse terrasjes. In de avond ontstaat hier een sfeervol nachtleven. In het centrum kun je terecht bij de vele gezellige bars en indrukwekkende discotheken. Overdag kun je heerlijk ontspannen aan het zandstrand.

Hotel Side Mare Resort beschikt over een heleboel faciliteiten voor jong en oud. Relax in het wellnesscenter terwijl de kids zich vermaken bij een van de 4 zwembaden met leuke glijbanen of het grote overschaduwd kinderbad. Hotel Side Mare Resort heeft WiFi in het hele hotel, airconditioning en Nederlandstalig animatie. Kortom, hotel Side Mare Resort bied je een heerlijke vakantie.

Dit zijn de details:

Reisperiode: 8 dagen
Luchthaven: Eindhoven
Tussenstop: NEE
Prijs: €598 per persoon (all inclusive)

Bekijk deal