Goedkope vakantie boeken

10 beste hotels van Curacao

10 beste hotels van Curacao
Top 10 beste hotels van Curacao

Bekijk deal

Ben jij op zoek naar de beste hotels op Curacao? Met zijn prachtige stranden, azuurblauwe wateren en levendige cultuur is Curaçao een bestemming die de harten van reizigers steelt. En om jouw verblijf hier echt onvergetelijk te maken, hebben we een lijst samengesteld van de allerbeste hotels op dit Caribische juweeltje.

Dit zijn de beste hotels op Curacao

Van weelderige resorts aan het strand tot intieme boetiekhotels in historische stadjes, Curacao biedt accommodaties voor elke smaak en voorkeur. Ontdek de gastvrijheid, luxe en schoonheid van deze toplocaties, die je een ongeëvenaarde ervaring bieden tijdens jouw verblijf op het prachtige eiland Curaçao.

1. Zoetry Curaçao Resort & Spa

 

Zoetry Curacao Resort & Spa

Zoetry Curaçao Resort & Spa is een luxueus toevluchtsoord op het betoverende eiland Curaçao, dat uitblinkt in verfijning en ontspanning. Gelegen aan de zuidkust van het eiland, biedt dit exclusieve resort een oase van rust te midden van weelderige tropische tuinen en een adembenemend uitzicht op de azuurblauwe Caribische Zee.

De kamers van Zoetry Curaçao Resort & Spa zijn een meesterwerk van elegantie en comfort, met smaakvolle inrichting, privébalkons of terrassen en moderne voorzieningen. Je kunt kiezen uit verschillende kamertypes, waaronder suites met directe toegang tot het zwembad of uitzicht op de oceaan.

Het resort staat bekend om zijn onberispelijke service, met een toegewijd personeel dat aandacht besteedt aan elk detail om jouw verblijf onvergetelijk te maken. Het culinaire aanbod is indrukwekkend, met diverse restaurants die lokale en internationale gerechten serveren, evenals gezonde en biologische opties.

Ontspannen is hier vanzelfsprekend, met een weelderige spa, meerdere zwembaden en een privéstrand. Voor avonturiers zijn er activiteiten zoals snorkelen en duiken in de nabijgelegen riffen.

Zoetry Curaçao Resort & Spa biedt een ongeëvenaarde mix van luxe, gastvrijheid en natuurlijke schoonheid, waardoor het een perfecte keuze is voor een romantische vakantie, een huwelijksreis of gewoon een ontsnapping aan de alledaagse drukte. Hier wordt de belofte van ultieme verwennerij en rust waargemaakt.

Bekijk deal

 

 

2. Chogogo Dive en Beach Resort

 

Chogogo Dive en Beach Resort

Chogogo Dive en Beach Resort is een idyllisch toevluchtsoord op het zonnige eiland Curaçao, dat zich bevindt aan de zuidoostkust van het eiland, nabij het populaire Mambo Beach. Dit resort, omgeven door weelderige tropische tuinen en palmbomen, is een perfecte bestemming voor vakantiegangers die op zoek zijn naar ontspanning, avontuur en strandplezier.

De kamers van Chogogo Dive en Beach Resort variëren van comfortabele studio's tot ruime appartementen met één of twee slaapkamers, allemaal met moderne voorzieningen en privébalkons of terrassen. Je kunt er genieten van het gemak van een volledig uitgeruste keuken in de appartementen, perfect voor zelfvoorziening.

Het resort is ideaal voor duikliefhebbers, met een eigen PADI-duikschool en toegang tot enkele van de beste duikplekken van Curaçao. Voor degenen die liever ontspannen, biedt Chogogo twee grote zwembaden, restaurants met heerlijke gerechten en een levendige bar.

Met zijn vriendelijke personeel en ontspannen sfeer is Chogogo Dive en Beach Resort de perfecte uitvalsbasis om Curaçao te verkennen. Of je nu wilt duiken in de kleurrijke onderwaterwereld, ontspannen op het strand of de lokale cultuur wilt ontdekken, dit resort biedt het allemaal voor een onvergetelijke Caribische vakantie.

Bekijk deal

 

 

3. Papagayo Beach Hotel

 

Papagayo Beach Hotel

Papagayo Beach Resort, gelegen op het betoverende eiland Curaçao, is een hedendaags paradijs aan de kust. Dit stijlvolle hotel biedt een unieke mix van luxe en ontspanning, met prachtig vormgegeven kamers en suites, voorzien van moderne voorzieningen en privébalkons met uitzicht op de Caribische Zee.

Het resort ligt direct aan het prachtige Jan Thiel-strand, waardoor je gemakkelijk kunt genieten van zon, zee en watersporten. Het hotel beschikt ook over diverse restaurants met culinaire hoogstandjes en een bruisende beachclub.

Met de nadruk op gastvrijheid en comfort biedt Papagayo Beach Hotel een verfijnde ontsnapping aan het dagelijkse leven voor degenen die op zoek zijn naar een onvergetelijke ervaring op Curaçao.

Bekijk deal

 

 

Tip: Bekijk ook de beste hotels op Bonaire

4. Morena Resort

 

Morena Resort

Morena Resort, gelegen op het prachtige Curaçao, is een oase van rust en comfort te midden van weelderige tropische tuinen.

Dit intieme resort biedt gasten een onvergetelijk verblijf met een verscheidenheid aan charmante accommodaties, van stijlvolle appartementen tot privévilla's met moderne voorzieningen en ruime terrassen.

De rustige sfeer is perfect om te ontspannen bij het zwembad, omringd door weelderige vegetatie, of om te genieten van de lokale gerechten in het gezellige restaurant.

Morena Resort straalt warme gastvrijheid uit en biedt een serene toevluchtsoord voor reizigers die de schoonheid en rust van Curaçao willen ervaren.

Bekijk deal

 

 

5. LionsDive Beach Resort

 

LionsDive Beach Resort

LionsDive Beach Resort, gelegen op het betoverende Curaçao, is een tropisch paradijs aan de oceaan. Het resort biedt comfortabele kamers en suites met moderne voorzieningen en een ontspannen Caribische sfeer.

Je kunt ontspannen op het prachtige privéstrand, genieten van verfrissende duiken in het huisrif of relaxen bij de zwembaden. Er zijn diverse eetgelegenheden met uitzicht op de zee, waar heerlijke gerechten worden geserveerd.

Bovendien is het resort gunstig gelegen nabij de bezienswaardigheden van Curaçao. LionsDive Beach Resort is de perfecte keuze voor vakantiegangers die willen genieten van de schoonheid van het eiland, zowel boven als onder de zeespiegel.

Bekijk deal

 

 

6. Curaçao Marriott Beach Resort

 

Curacao Marriott Beach Resort

Het Curaçao Marriott Beach Resort is een weelderig toevluchtsoord aan de kust van het prachtige Curaçao. Dit luxe resort biedt stijlvolle accommodaties, waaronder kamers en suites met moderne voorzieningen en een prachtig uitzicht op de Caribische Zee.

Gasten kunnen ontspannen aan het uitgestrekte privéstrand, een duik nemen in het kristalheldere water, of genieten van verfrissende drankjes bij het zwembad. Het resort beschikt over diverse eetgelegenheden met een scala aan culinaire hoogstandjes.

Met een uitstekende locatie in de buurt van Willemstad en een gastvrije sfeer, biedt het Curaçao Marriott Beach Resort de perfecte setting voor een onvergetelijke Caribische vakantie.

Bekijk deal

 

 

7. Renaissance Wind Creek Curaçao Resort

 

Renaissance Wind Creek Curacao Resort

Het Renaissance Wind Creek Curaçao Resort, gelegen op het prachtige eiland Curaçao, is een luxueus toevluchtsoord met een unieke flair.

Dit resort biedt elegante kamers en suites met moderne voorzieningen en een prachtig uitzicht op de azuurblauwe oceaan. Wat dit resort zo bijzonder maakt, is de privéoceaanclub op een afgelegen eiland, bereikbaar per boot, waar gasten kunnen ontspannen op het strand, duiken in kristalhelder water en genieten van culinaire lekkernijen.

Het resort beschikt ook over meerdere restaurants, zwembaden en een casino. Renaissance Wind Creek Curaçao Resort biedt een weelde aan mogelijkheden voor ontspanning en avontuur op dit Caribische juweeltje.

Bekijk deal

 

 

8. Avila Beach

 

Avila Beach

Avila Beach is een idyllisch resort gelegen aan de prachtige Caribische kust van Curaçao. Het resort biedt gasten een betoverende ervaring met luxe accommodaties, variërend van elegante kamers tot ruime suites, voorzien van moderne gemakken en adembenemende uitzichten op de azuurblauwe zee.

Gasten kunnen ontspannen op het privéstrand, genieten van verfrissende duiken in de oceaan, of ontspannen bij het weelderige zwembad. De gastronomische restaurants bieden een scala aan smaken, terwijl de sfeer doordrenkt is met Caribische charme en gastvrijheid.

Avila Beach is een bestemming waar gasten de perfecte balans vinden tussen ontspanning en avontuur, temidden van de tropische pracht van Curaçao.

Bekijk deal

 

 

9. Blue Bay Golf & Beach Resort

 

Blue Bay Golf & Beach Resort

Het Blue Bay Golf & Beach Resort is een oase van rust en luxe op Curaçao.

Dit prachtige resort biedt een spectaculaire setting met uitzicht op de Caribische Zee en een 18-holes golfbaan ontworpen door de legendarische golfkampioen Gary Player.

De ruime villa's en appartementen zijn elegant ingericht en van alle gemakken voorzien. Gasten kunnen ontspannen aan het prachtige zwembad, genieten van gastronomische gerechten in het restaurant, en zich vermaken met diverse watersporten en activiteiten.

Het resort ligt vlak bij het witte zandstrand van Blue Bay en biedt ultieme luxe en ontspanning voor een onvergetelijke vakantie op Curaçao.

Bekijk deal

 

 

10. Van der Valk Kontiki Beach Resort

 

Van der Valk Kontiki Beach Resort

Van der Valk Kontiki Beach Resort, gelegen aan de prachtige kust van Curaçao, is een fijne bestemming voor een onvergetelijke vakantie.

Het resort biedt comfortabele kamers en suites met modern design en voorzieningen. Gasten kunnen ontspannen bij het zwembad, genieten van cocktails aan de strandbar en dineren in het restaurant met zeezicht.

De charmante strandvilla's bieden een exclusieve ontsnapping aan de oceaan, terwijl het resort ook toegang biedt tot het beroemde Sea Aquarium Beach.

Met zijn gastvrije sfeer en gunstige ligging is Van der Valk Kontiki Beach Resort de perfecte uitvalsbasis om de bezienswaardigheden van Curaçao te ontdekken.

Bekijk deal

 

 

Beste hotels van Curacao

Zoals je hebt kunnen zien Curaçao heeft hotels voor iedere smaak en budget. Van luxueuze resorts met prachtige uitzichten op de Caribische Zee tot gezellige boetiekhotels in kleurrijke historische wijken.

Alle hotels zijn voorzien van moderne voorzieningen en uitgebreide faciliteiten, zoals zwembaden, restaurants en watersportactiviteiten.

Je kunt kiezen tussen accommodaties direct aan het strand of in het bruisende Willemstad, waar historische charme en levendige cultuur samenkomen.

Of je nu komt voor ontspanning, avontuur of een mix van beide, Curaçao heeft een scala aan hotels om aan je behoeften te voldoen voor een onvergetelijk verblijf op dit prachtige eiland. En wat voor jouw vakantie het beste hotel van Curacao is, dat hangt van jouw wensen af.


Bekijk deal