Goedkope vakantie boeken

Maak je dagdroom werkelijkheid op Curacao

Maak je dagdroom werkelijkheid op Curacao
€1093

Bekijk deal

Doe je ogen dicht. Stel je een wit strand voor. Het ruisen van de zee op de achtergrond. Een ligt briesje wuift door je haar. Je ligt op een ligbedje en staat binnen enkele stappen met je voeten in de kristalheldere zee. Welcome to Curacao! En voor €1093 per persoon wordt dit voor jou de werkelijkheid!

In Blauwbaai op Curaçao staat het luxueuze viersterren Blue Bay Golf & Beach Resort. De ruime villa’s en appartementen staan op een ruim opgezet park, zo voel je je echt vrij. Binnen enkele minuten sta je op Blauwbaai. Dit is één van de mooiste stranden van Curaçao, met wit zandstrand en prachtige palmbomen. De ligbedden en parasols staan al voor je klaar. Mét een handdoekje, want er is een badhanddoekenservice aanwezig. Neem je boek of wat rustgevende muziek mee en breng hier totaal ontspannen dagen door. Wordt het je wat te warm? Het water van de zee is er helderblauw en er zijn prachtige koraalriffen te vinden. Regel een snorkelsetje bij het hotel en verwonder je over de onderwaterwereld. Je voelt je net alsof je in de film Finding Nemo zit!

De villa’s en appartementen zijn trouwens allemaal voorzien van o.a. airco, een keuken, douche, toilet en slaapplaatsen. Tijdens je verblijf heb je naast het strand de keuzen uit maar liefst vier zwembaden. Er is zelfs een apart kinderbad voor de jongste vakantiegangers. In het restaurant van Blue Bay Golf & Beach Resort kan je genieten van lekkere maaltijden. Bij de beachclub zijn diverse snacks en drankjes verkrijgbaar, want van een dagje zwemmen krijg je natuurlijk wel trek!

Op zo’n 15 minuten rijden van Blue Bay Golf & Beach Resort ligt de hoofdstad Willemstad. Hier kan ook jij de zo beroemde foto maken van de gekleurde huisjes op de handelskade. Hier tref je Venezolaanse handelaren, die 70 kilometer de oceaan zijn overgestoken met houten bootjes. De handelaren bieden hier hun verse groenten, fruitsoorten en vis aan. Ook de Koningin Emmabrug, ook wel bekend als de Pontjesbrug, is een leuke bezienswaardigheid. Het is de enige houten drijvende brug ter wereld. Op de Ronde Markt (ook wel New Market genoemd) kun je allerlei heerlijke, lokale gerechten proeven.

Wil jij verder met deze dagdroom? Dat kan! Gewoon even boeken via onderstaande button.

Dit zijn de details: 

Reisperiode: 10 dagen
Luchthaven: Dusseldorf
Luchtvaartmaatschappij: Air Berlin
Tussenstop: Nee
Prijs: €1093 per persoon

Bekijk deal