Goedkope vakantie boeken

Zon, zee, strand, natuur én cultuur op Cyprus

Zon, zee, strand, natuur én cultuur op Cyprus
€349

Bekijk deal

Over deze deal gaan we heel kort zijn. €349 betalen voor een week vakantie vieren op Cyprus, inclusief hotel, vlucht en transfers, is gewoon ontzettend goedkoop. Boek snel deze SPOTdeal, voordat hij is uitverkocht!

Met zijn rijke cultuur, heerlijke klimaat en prachtige stranden is Cyprus jaarlijks voor veel vakantiegangers de ideale zon-, zee- en strandbestemming. Maar dat is nog niet alles, want op dit geboorte-eiland van Aphrodite, de Griekse godin van de liefde, kun je ongeremd uitgaan en genieten van de prachtige natuur. Het eiland bestaat uit het noordelijke Turkse gedeelte en het zuidelijke Griekse gedeelte. Het zuidelijke deel is bij veel toeristen bekender en daarom ook drukker. Het noordelijke, Turkse gedeelte (waar je hotel staat) is een stuk rustiger en heeft daarom juist veel te bieden op het gebied van een vakantie. Dit is dé ideale bestemming wanneer je wilt genieten van een strandvakantie, gecombineerd met cultuur en natuur. En dan te bedenken dat Cyprus ook nog eens één van de meest zonzekere vakantiebestemmingen van Europa is!

Hotel Sempati ligt op 17 kilometer van het plaatsje Girne (Griekse naam: Kyrenia), maar wat dichterbij (zo'n 2 kilometer) vind je al een klein centrum met winkels en eettentjes. Het grootste pluspunt? Sempati ligt op slechts 50 meter van het strand. Na het ontbijt, dat bij deze deal zit inbegrepen, duik je zó de zee in. Geen zin in een dagje strand en zand in je kleren? In de tuin ligt het zwembad met apart kinderbad, omringd door een zonneterras met ligbedjes en parasols. Hier kun je gratis gebruik van maken. Gaan de kinderen mee en willen jullie ook een avondje met zijn tweeën weg? Geen probleem! Er is namelijk een babysitservice aanwezig.

Girne is trouwens een perfect stadje voor een leuk dagje weg. De historie gaat ver terug, want in 395 was het al een belangrijke stad. Hierdoor is er ook veel interessants te zien. Neem bijvoorbeeld een kijkje in het beroemde fort in de haven, waarvan het oudste deel uit 330 stamt! uiten de stad zijn nog drie kastelen te vinden, het Kasteel Buffavento, het Kasteel Sint Hilarion en het Kasteel Kantara. De haven zelf is ook de moeite waard trouwens. Neem plaats op een bankje aan het water en vergaap je aan de luxe jachten en bedrijvigheid. Of kies een van de terrasjes uit en doe je tegoed aan het beste uit de Turkse en Griekse keuken.

Zie jij jezelf al genieten van de zon, de prachtige omgeving, het strand en het heerlijke eten op Cyprus? Ben je benieuwd naar de geschiedenis en cultuur van het eiland? Boek dan NU deze TOP deal voor maar €349 per persoon!

Dit zijn de details:
Reisperiode: 8 dagen
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: Corendon Airlines
Tussenstop: Ja
Prijs: €349 per persoon

Bekijk deal