Goedkope vakantie boeken

Ontvang meer dan je verwacht in heerlijk Cuba

Ontvang meer dan je verwacht in heerlijk Cuba
€855

Bekijk deal

Weer eens wat anders met vakantie? Een keer geen vakantie naar Spanje of Turkije? Ga dan naar Cuba! Paradijselijke, witte stranden, vriendelijke bevolking en een heerlijk all-inclusive recept. 9 dagen in april kost je maar €855 per persoon!

Cuba is up and coming als het gaat om relaxte zonvakantie bestemmingen. Je kunt er genieten van een heerlijk klimaat en grote, complete resorts voor niet al te veel geld. Daarnaast zijn er genoeg bezienswaardigheden en opties voor leuke daguitjes. Bewonder de stadjes die in koloniale stijl zijn gebouwd, maak foto's van de oldtimers die er rond rijden en ervaar de authentieke sfeer die er hangt. Deze sfeer hangt er niet perse omdat de Cubanen zo aan hun land hechten, maar door een lange politieke geschiedenis. Zo hebben de Amerikanen een streng handelsverbod met Cuba, waardoor je bijvoorbeeld geen MacDonalds of Coca Cola in het straatbeeld tegenkomt. Wat ons betreft zeker een pluspunt! Maar gelukkig voor de Cubanen worden de regels steeds soepeler.

Je verblijft tijdens deze vakantie in Memories Varadero. En dit resort is imposant, er is geen ander woord voor te vinden.Het staat dan ook wel bekend als het meest complete resort van Varadero. In het hart van het resort liggen tropische zwembaden, omringd door fijne zonneterrassen. Hier vind je ook een van de bars, waar de café con leche 's morgens heerlijk smaakt. Liever een dagje aan het strand? Begrijpelijk! Je bent er binnen enkele minuten wandelen. Pak een ligbedje en parasol die het resort al klaar heeft gezet en maak je klaar voor een ontspannen dag onder de Cubaanse zon. En krijg je op een gegeven moment dorst? Dan kun je terecht bij een van de drie strandbars, die met alle liefde een een Havana Club Rum met jus d'orange voor je inschenken. Verder zijn er op het resort nog een buffetrestaurant, 6 à la carte restaurants, 2 snackbars en 4 andere bars te vinden. Hier kun je voor alles en nog wat terecht: van een lekkere pizza (Italiaans restaurant Fontana di Trevi) tot sushi (Japans restaurant Dragon Rojo).

Ook de kamers van Memories Varadero zijn stuk voor stuk tip top ingericht. Natuurlijk heb je een ruim balkon of terras met zitje, vanwaar je altijd een goed uitzicht hebt. Of dat nu landinwaarts, naar het strand of het zwembad is. Hier kun je 's avonds nog in alle rust genieten van elkaar en een drankje uit de minibar. Verder heb je de beschikking over airco, telefoon, tv, kluisje en strijkfaciliteiten. Ook de badkamer met bad, föhn, badjas, badslippers en toilet zal aan al je wensen voldoen.

Dit zijn de details:
Reisperiode: 9 dagen
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: TUIfly
Tussenstop: Nee
Prijs: €855 per persoon

Bekijk deal