Goedkope vakantie boeken

In mei naar de Griekse zon

In mei naar de Griekse zon
€360

Bekijk deal

In mei, net voor het hoogseizoen lekker goedkoop naar Griekenland? Dat kan! Het schiereiland Chalkidiki is nog redelijk onbekend, maar oh zo mooi! Je kunt er al heen voor €360,50 per persoon – inclusief vlucht, transfer en verblijf obv logies.

Medusa is een 3-sterren hotel met een echte Griekse authentieke uitstraling. Het hotel ligt op een heuvel, waardoor je een schitterend uitzicht hebt over de kristalblauwe zee. Op loopafstand, via een hellende weg, ligt het zandstrand van Kriopigi. Hier kun je lange dagen doorbrengen onder de Griekse zon. Het schiereiland Chalkidiki is nog niet zo bekend onder Nederlands en Belgische vakantiegangers, waardoor je echt het idee hebt er even tussenuit te zijn.

Kriopigi zelf is geen grote toeristenstad, maar kent genoeg winkeltjes, gezellige bars, restaurants en taveernes voor gezellige Griekse avonden. De stad ligt direct aan het strand het centrum is maar 100 meter lopen vanaf je hotel. Ideaal! Het hotel zelf is basic, maar gezellig en comfortabel. Er is een lekker koel zwembad, met daaromheen een zonneterras en ligbedden en parasols. 's Morgen wordt er een continentaal ontbijtbuffet geserveerd in de ontbijtruimte. Blijven jullie een dagje thuis? Dan kun je voor kop lekkere koffie, snacks of een ijsje terecht bij de poolbar.

Het schiereiland Chalkidiki ligt op het Griekse vasteland en kenmerkt zich door glooiende heuvels, frisse en groene begroeiing. De diepblauwe Egeïsche zee is nooit ver weg en heeft altijd een aangename temperatuur. De hoofdstad en grootste stad van dit gebied is Thessaloniki, iets meer dan een uurtje rijden vanaf het hotel. De stad kent een rijk verleden, waardoor je er nog vele moskeeën, kerken en synagoges tegenkomt. Aanrader voor een dagje weg!

Dit zijn de details:
Reisperiode: 01-05-2017 (9 dagen)
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: Transavia
Tussenstop: Nee
Prijs: €360,50 per persoon

Bekijk deal