Goedkope vakantie boeken

Op zoek naar de rust in Khao Lak, Thailand

Op zoek naar de rust in Khao Lak, Thailand
€833

Bekijk deal

Ultiem genieten in Thailand, op een luxe resort, in een luxe kamer met alles erop en eraan. Dat moet wel duur zijn toch? Fout! Dit kan al vanaf €833 per persoon. Dit is inclusief 10 dagen verblijf met ontbijt, vluchten en transfers.

Een reis naar Thailand kan niet beter worden dan met deze deal. Luxe en comfortabel ingerichte kamers, verspreid over een tropische tuin waar het zwembad op een natuurlijke manier is aangelegd. Je hebt echt het gevoel dat je hier in de exotische natuur verblijft, maar dan met alle faciliteiten die je je maar kunt wensen. En ook heel fijn: het resort grenst meteen aan het strand waar de ligbedden en parasols al voor je klaar staan.

Je kunt natuurlijk zelf kiezen wat voor kamer je wilt, maar je hebt in de 'basic' kamer in ieder geval de beschikking over airco, telefoon, WiFi, kluisje en een minibar. 's Ochtends spring je uitgeslapen het extreem goede bed uit, om je in de ruime badkamer op te frissen. Ga in bad of de douche en maak gebruik van de toiletartikelen en badslippers die er al voor je klaar staan. Is je partner nog niet klaar? Zet op je gemak een kop koffie of thee en geniet van het uitzicht op het zwembad of de tuin voordat jullie naar het ontbijt lopen. Beter ontwaken bestaat niet.

Na het uitstekende ontbijtbuffet ligt de hele dag nog voor je. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om de dagen afwisselend bij het zwembad of op het strand door te brengen, voor dat ultieme ontspannen gevoel. Je boekt er een Thaise massage bij, drinkt een drankje bij de poolbar en geniet van het feit dat je even helemaal niets hoeft te doen. Een andere optie is om het ongerepte Khao Lak te ontdekken, op 6 kilometer van het resort. Deze badplaats ligt aan een beschutte baai en heeft kilometers lange, verlaten stranden. Khao Lak is nog niet overspoeld door toeristen en dat maakt deze bestemming zo aantrekkelijk als vakantiebestemming bij natuurliefhebbers en rustzoekers. Vanuit Khao Lak kun je het gelijknamige Nationale Park bezoeken of het grootste en indrukwekkendste oerwoud van Zuid-Thailand, National Park Khao Sok.

Dit zijn de details:
Reisperiode: 10 dagen
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: Emirates
Tussenstop: Nee
Prijs: €833 per persoon

Bekijk deal