Goedkope vakantie boeken

Zorgeloos en all-inclusive genieten van Turkije

Zorgeloos en all-inclusive genieten van Turkije
€263

Bekijk deal

In het plaatsje Belek (Turkije) vind je Limak Arcadia Golf & Sport Resort. In dit vijfsterren resort kun je zorgeloos genieten dankzij de all-inclusive formule. Zo kun je optimaal genieten van je welverdiende vakantie onder de Turkse zon. Een week eind juni kost je €263 per persoon!

Limak Arcadia Golf & Sport Resort bevindt zich direct aan een lang zandstrand. Op slechts 700 meter loopafstand vind je diverse winkels en uitgaansgelegenheden in het centrum van Belek. Wil je wat meer spanning en sensatie? Er gaat regelmatig een bus vanaf het hotel naar Antalya, dat zich op 45 kilometer afstand van Limak Arcadia Golf & Sport Resort bevindt.

Belek is één van de meest toeristische vakantiebestemmingen aan de Turkse Rivièra. Dit komt mede door de natuurrijke omgeving. Boek bijvoorbeeld een jeepsafari in de bergen, waarbij je o.a. langs de watervallen van Manavgat komt. In Koprulu Canyon National Park kun je zelfs beren, wolven, herten en berggeiten die hier leven bekijken. Rond Belek kun je ook heerlijk wandelen. Er zijn namelijk tal van mooie planten, bomen, vogelsoorten en schildpadden te vinden in de omgeving. Tussen Belek en Antalya in ligt Perge. Hier zijn allerlei overblijfselen uit de Romeinse Tijd te bewonderen. Het aanzicht van pilaren, marmeren straten, publieke baden en een amfitheater geven je voor even het gevoel terug in de tijd te zijn gereisd.

Er zijn ruim 460 kamers verspreid over een hoofd- en meerdere bijgebouwen in Limak Arcadia Golf & Sport Resort. Alle kamers beschikken over o.a. een airco (centraal geregeld, op bepaalde uren), telefoon, gratis WiFi, tv, kluisje, minibar, balkon en een badkamer met douche of bad, toilet en föhn. Maar de zwembaden en restaurants maken dit resort tot de topper die het is. Er is zelfs een waterval in het grote zwembad te vinden! De restaurants zijn zo ingericht en gebouwd, dat je niet het gevoel hebt op een groot complex te zitten, maar in een knus dorpje. En omdat je all-inclusive op vakantie gaat, kun je overal onbeperkt van genieten!

Dit zijn de details:
Reisperiode: 6 dagen
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: SunExpress
Tussenstop: Nee
Prijs: €263 per persoon

Bekijk deal