Goedkope vakantie boeken

Topvakantie op toplocatie in Gümbet, Turkije

Topvakantie op toplocatie in Gümbet, Turkije
€346

Bekijk deal

Een vakantie naar Turkije is altijd een goede keuze. Heerlijk weer, mooie omgeving, vriendelijke bevolking, veel voorzieningen en prachtige stranden! Ga in mei 8 dagen naar Bodrum voor maar €346 per persoon!

Tropicana Beach is een 3-sterren appartementencomplex met een schitterende ligging in de baai van Gümbet. Vanaf je appartement wandel je zo naar het zandstrand, waar de ligbedden, parasols en matrasjes al voor je klaar staan. Leg je handdoekje neer, pak je favoriete boek en geniet van de prachtige locatie. Geen zin in een dagje strand? Dan blijf je toch gewoon een dagje bij het ruime zwembad? Ook hier staat alles voor je klaar om een relaxte dag te hebben. En heb je dorst of trek? Dan kun je bij de poolbar ijskoude drankjes en lekkere hapjes bestellen.

's Avonds kun je bij het complex een hapje eten, maar je kunt er ook voor kiezen om de korte wandeling van 500 meter naar het hippe centrum van Gümbet te maken. Hier vind je trendy terrasjes, restaurants, bars en winkeltjes in overvloed. Sterker nog, Gümbet wordt ook wel gezien als het uitgaanscentrum van het 3 kilometer verderop gelegen Bodrum.

Heb jij tijdens een vakantie niet genoeg aan luieren en lekker eten? Dan is er in de omgeving genoeg te doen! Pak de dolmus naar Bodrum en geniet van alle historische bezienswaardigheden die hier nog overeind staan. De stad werd al in de tijden van de Oude Grieken genoemd en is de thuishaven van het klassieke wereldwonder 'Mausoleum van Halicarnassus'. De fundamenten kun je nog steeds bewonderen! Andere bezienswaardigheden zijn de Petrusburcht, de stadswallen uit de tijd van Alexander de Grote en het Griekse Amfitheater. Genoeg te zien en te ontdekken dus!

Dit zijn de details:
Reisperiode: 8 dagen
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: Transavia
Tussenstop: Nee
Prijs: €346 per persoon

Bekijk deal