Goedkope vakantie boeken

Goedkoop en luxe naar de Caraïben: Dominicaanse Republiek

Goedkoop en luxe naar de Caraïben: Dominicaanse Republiek
€916

Bekijk deal

Altijd al wel eens naar een tropisch oord gewild, maar wil je er niet te veel voor betalen? Dan moet je eens naar de Dominicaanse Republiek! Bijvoorbeeld met deze deal: voor €916 per persoon ga je 9 dagen, o.b.v. all-inclusive, naar Hotel Be Live Collection Canoa! Een goedkopere vakantie naar de Dominicaanse Republiek ga je niet snel vinden.

Het verzorgde Oasis Canoa Beach Resort ligt aan het Bayahibe strand, één van de mooiste stranden van de Caraïben. Hier kun je de dagen doorbrengen zoals je in je vakantiedromen doet: op een ligbedje op het witte zand, onder een wuivende palmboom en met een cocktail in de hand. Loom lees je af en toe wat in een tijdschrift, doe je een dutje en als je het wat te warm krijgt onder die Caraïbische zon, dan duik je even in zee. Maar op het complex is het ook fijn toeven hoor. Ook hier geniet je op een ligbedje van de zon en duik je het koele water in als het wat te warm wordt. Het complex beschikt over een groot zwembad en twee bubbelbaden. Ook de kinderen hebben hier de tijd van hun leven: er is een apart kinderbad voor ze aangelegd. En als ze het daar wel gezien hebben, kunnen ze zich uitleven in miniclub.

Het complex ligt niet alleen direct aan een van de mooiste stranden, maar ook naast het prachtige natuurpark 'Del Este'. Hier vind je een indrukwekkende en gevarieerde flora en fauna; het park bestaat voornamelijk uit subtropische bossen. En als je geluk hebt kun je hier aan de kust zelfs een dolfijn of lamantijn spotten! In het natuurpark zijn maar liefst 400 mysterieuze grotten te vinden. Je kunt een tour boeken en de rotstekeningen en stalagmieten en stalactieten bewonderen

Honger gekregen van die dagen aan het zwembad, zee of op tour door de natuur? Dan kun je op het complex genieten van verzorgde keukens in het buffetrestaurant en de 4 à-la-carterestaurants waar Aziatische, Mexicaanse en Braziliaanse specialiteiten op het menu staan. 's Avonds kun je ook een dansje wagen in de discotheek of genieten van een heerlijk drankje in een van de 7 bars! Ben je met het hele gezin en zijn jij en je lief toe aan een avondje met zijn tweeën? Bij Oasis Canoa Beach Resort kun je gebruik maken van een babysitservice!

Oasis Canoa Beach Resort beschikt over standaardkamers, deluxe kamers, superior deluxe kamers, suites, juniorsuites, master juniorsuites en villa's. Allemaal even modern en comfortabel ingericht. Zo heb je in ieder geval de beschikking over airco, televisie, minibar, koffie- en theefaciliteiten, WiFi, badkamer en balkon of terras met zitje. Eén ding staat vast: dit hotel-dorp zal iedereen bekoren!

Dit zijn de details:
Reisperiode: 9 dagen
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: Lufthansa & Condor
Tussenstop: 1, op Frankfurt
Prijs: €916 per persoon

Bekijk deal