Goedkope vakantie boeken

Ontspannen in het land waar relaxen is uitgevonden: Jamaica!

Ontspannen in het land waar relaxen is uitgevonden: Jamaica!
€681

Bekijk deal

Relaxxxx mannnn.... want als je maar €681 per persoon betaalt voor een vakantie naar Jamaica, dan hoef je je nergens meer druk over te maken! Nu inclusief vlucht, verblijf en transfers!

Je kunt eigenlijk niet meer heen om het op twee na grootste eiland van de Grote Antillen. Het land wint aan populariteit als vakantiebestemming en dat is niet gek! Tropisch Jamaica heeft je namelijk heel veel te bieden! Neem de schitterende natuur en de bossen in het binnenland met hun weelde aan orchideeën, bougainvilles, hibiscussen en andere tropische bloemen. Niet voor niets noemden de Arawak Indianen, de oorspronkelijke bewoners, hun land Xaymaca, ‘land van bos en water’. Het is dan ook een goed idee om, eenmaal op Jamaica, op excursie te gaan naar de mooie Blue Mountains, de John Crow Mountains ten oosten van de hoofdstad Kingston of naar andere natuurgebieden in het binnenland.

En naast die prachtige natuur heeft het Caribische eiland nog een grote trekpleister: Bob Marley is er geboren. Montego Bay en de hoofdstad Kingston hebben een Bob Marley-museum, in augustus is er het jaarlijkse reggaefestival (Sun Splash), overal hangen portretten en staan standbeelden van de ‘king of reggae’. Waar je ook gaat, de ritmische muziek die hem en zijn geboorteland beroemd hebben gemaakt hoor je overal.

De meeste bezoekers brengen hun tijd door aan de kust om te genieten van de uitstekende hotels en resorts, de prachtige stranden en de vele vormen van vermaak en vertier. Vooral watersporters zitten hier goed. Voor hen is Jamaica een waar paradijs. Vrijwel overal langs de kust kun je duiken, diepzeevissen, jetskiën, snorkelen, waterskiën, windsurfen, zeilen, kanoën en zwemmen. Dat laatste niet zelden samen met dolfijnen die hier veel voorkomen. De bekendste badplaatsen liggen in het noorden: Ocho Rios, Montego Bay, Runaway Bay, Port Maria en Port Antonio. In het uiterste westen ligt de voormalige hippiekolonie Negril. Deze plek is nu een bekende badplaats en de meest ontspannen plek van het eiland. De meeste badplaatsen beschikken over fraaie stranden, een schone zee, een heerlijk klimaat met veel zonuren en een zachte zeewind die voor de nodige verkoeling zorgt. In de avonduren openen de vele bars, restaurants, disco’s en nachtclubs hun deuren. En overal klinkt muziek. Reggae, dat spreekt voor zichzelf.

Het hotel waar je verblijft, Samsara Resort, ligt direct aan het zandstrand, waar ligbedden beschikbaar zijn. Het kleinschalige hotel ligt op de kliffen van Negril, de prachtige zonsondergangen alleen al maken deze vakantie compleet! Het centrum van Negril bereik je in 6 minuten rijden. Er zijn diverse kamertypes te boeken in Samsara Resort, waaronder Gardenside cottages (in de tropische tuin), Superior kamers (traditionele kamers) en Pillar hutten (huisjes op palen met geweldig uitzicht). Wij raden aan om je verblijf o.b.v. all-inclusive te boeken. Het ontbijt, lunch, diner en onbeperkt (non)alcoholische dranken zijn dan inbegrepen. Tevens heb je dan toegang tot het privé zonnedek en diverse sportmogelijkheden. En om het nog mooier te maken: het resort beschikt over een mooi zwembad, met jacuzzi en een fenomenaal uitzicht over zee!

Dit zijn de details:
Reisperiode: 9 dagen
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: TUIfly
Tussenstop: Nee
Prijs: €681 per persoon

Bekijk deal