Goedkope vakantie boeken

All-inclusive naar Cuba!

All-inclusive naar Cuba!
€599

Bekijk deal

OPGELET: wij hebben de beste deal ooit voor je gevonden! Hou je vast en zoek alvast je pinpas en persoonggegevens bij elkaar, zodat je meteen kunt boeken. Want: voor €599 per persoon vlieg je voor 9 dagen naar Cuba en verblijf je op basis van all-inclusive in hotel Club Amigo Antlantico. Of ga je liever voor dat geld naar Spanje of Turkije?

Ben je al een beetje van de schrik bekomen? Dan kun je hier nog wat meer informatie lezen over de reis van je dromen. Cuba is een bestemming in opkomst als het over tropische en verre vakanties gaat. Althans, voor Europeanen. De Amerikanen weten al jaren hun weg naar deze zonnige en gemoedelijke bestemming te vinden. Cuba is een land in het Caribisch gebied en eigenlijk is dat al genoeg. Want de Caraïben staan bekend om de witte stranden, de blauwe zee, de prachtige natuur en het heerlijke klimaat.

Het driesterren Hotel Club Amigo Atlantico ligt in de prachtige badplaats Guardalavaca. Het hotel ligt langs de kust en direct aan het strand in een rustige omgeving. Alle kamers beschikken over o.a. een tv, airco, telefoon, kluisje (tegen betaling), bad en toilet en een balkon of terras met zitje. Tegen betaling heb je een kamer met zeezicht, waardoor je elke dag nog relaxter zult ontwaken. Een andere optie is om een bungalow te boeken. Deze beschikken over dezelfde faciliteiten als de tweepersoonskamers en liggen verspreid in kleurrijke tuin van het complex. Wil je het echt luxe maken? Probeer dan een villa te reserveren. Deze liggen direct aan zee en zijn luxe uitgerust met onder andere flatscreen televisies. En hadden we al gezegd dat deze deal all-inclusive is? Voor ontbijt, lunch en diner kun je terecht bij een buffetrestaurant en twee à la carte restaurants. Tussendoor trek in een lekkere snack? Dan heb je alle keuze in een van de vier snackbars. En om het nog mooier te maken heeft het hotel negen (!) bars waar het vriendelijke personeel graag een verkoelend drankje naar keuze voor je inschenkt.

Je komt natuurlijk naar Cuba en dit hotel voor de prachtige zee. Maar het kan zo zijn dat je geen zin hebt in zand en het zoute water. Gelukkig kun je je ook prima vermaken in een van de vier buitenbaden (elk met een apart kinderbad). Mocht je genoeg hebben geluierd, dan kun je aan allerlei sportieve activiteiten deelnemen, van kajakken tot tennis. Je kunt trouwens ook fietsen huren, wat een echte aanrader is! Zo kun je op je gemak het eiland verkennen.

Dit zijn de details:
Reisperiode: 9 dagen
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: TUIfly
Tussenstop: Nee
Prijs: €599 per persoon

Bekijk deal