Goedkope vakantie boeken

Ervaar het luxueuze Dubai voor een bodemprijs!

Ervaar het luxueuze Dubai voor een bodemprijs!
€530

Bekijk deal

Laatst kon je via ons al een spotgoedkoop vliegticket naar Dubai boeken bij ons. Maar nu hebben we een complete reis voor je gevonden! Voor het schamele bedrag van €530 per persoon vlieg je naar Dubai, zijn je transfers geregeld en verblijf je 6 dagen met ontbijt in hotel Citymax Bur Dubai.

Midden in het centrum van Dubai staat het driesterren Citymax Bur Dubai. Dit driesterren hotel heeft een extreem goede prijs-kwaliteitverhouding. Het dakterras met zwembad zorgt ervoor dat jouw stedentrip ook zorgt voor een zonvakantie-gevoel. Het hotel ligt op ongeveer twintig minuten rijden van Dubai International Airport. In de directe omgeving van het hotel vind je een bus- en een metrostation waardoor je diverse uithoeken van de stad gemakkelijk kunt bereiken. Op loopafstand van Citymax Bur Dubai vind je het Dubai museum en de Dubai Creek, een kronkelende, kilometerslange lagune die de stad in tweeën deelt. Dubai Creek wordt gezien als het kloppende hart van Dubai.

Heb je trek gekregen of wil je wat van de luxe van Dubai proeven? Meteen als je Citymax Bur Dubai uitstapt, vind je tal van winkels en restaurants. Zo is ’s werelds grootste winkelcentrum met maar liefst 1200 winkels, Dubai Mall, nog geen twintig minuten rijden! En het mooiste komt nog: Citymax Bur Dubai biedt je een gratis shuttleservice naar het winkelcentrum. Een letterlijk hoogtepunt waar je een bezoek aan moet hebben gebracht tijdens je verblijf in Dubai, is de ruim 800 meter hoge wolkenkrabber Burj Khalifa. Iedere avond wordt hier een indrukwekkende fonteinenshow gehouden. De Burj Khalifa ligt direct naast Dubai Mall, waardoor je twee vliegen in één klap slaat. Naast de shuttleservice naar Dubai Mall is het ook mogelijk gebruik te maken van de shuttleservice naar Jumeirah Open Beach. Zo kom je ook nog aan de nodige dosis zon tijdens je stedentrip.

Alle kamers in Citymax Bur Dubai zijn voorzien van hedendaags comfort en beschikken over o.a. een airco, tv, kluisje, koffie- en theefaciliteiten, minibar, telefoon en tegen betaling is het mogelijk gebruik te maken van 24-uurs roomservice en WiFi. De kamers van Citymax Bur Dubai zijn daarnaast voorzien van een badkamer met bad of douche en een toilet. En eigenlijk hoef je je hotel niet te verlaten, want het beschikt over meerdere restaurants en bars, waaronder Claypot (Indisch), Sizzling Wok (Aziatisch), Aqua bar en Huddle Sports Bar & Gril. In City Cafe kun je terecht voor een ontbijt-, lunch- een dinerbuffet met internationale, continentale, Aziatisch en Arabische gerechten. Ideaal om uit te buiken of om uit te rusten na een drukke dag in de stad; het dakterras met zwembad. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over de stad. Rondom het zwembad staan ligbedden en parasols klaar en drankjes bestel je bij de zwembadbar van Citymax Bur Dubai. En wil je ook tijdens je vakantie aan je beachbody werken? In het fitnesscentrum van Citymax Bur Dubai kunnen sportievelingen zich in het zweet werken. Tegen betaling is het mogelijk gebruik te maken van de wasserette en in de lobby is WiFi beschikbaar.

Dit zijn de details:
Reisperiode: 6 dagen
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: Transavia
Tussenstop: Nee
Prijs: €530 per persoon

Bekijk deal