Goedkope vakantie boeken

Kilometerslange witte zandstranden en kraakhelderblauw oceaanwater op Kaapverdië

Kilometerslange witte zandstranden en kraakhelderblauw oceaanwater op Kaapverdië
€507

Bekijk deal

Kaapverdië is allang geen gekke, verre, Afrikaanse bestemming meer. Je kunt er tegenwoordig heerlijk luxe en ontspannen op vakantie. Precies wat jij nodig hebt! Deze mega goedkope deal boek je voor €508 per persoon. Daar zitten vluchten, 8-daags verblijf en transfers bij inbegrepen!

In Santa Maria, een plaats op het Kaapverdische eiland Sal, vind je het appartementencomplex Porto Antigo I. Het is een kindvriendelijk en ruim opgezet complex dat zeer geliefd is bij Nederlandse vakantiegangers. Ben je benieuwd of Porto Antigo I ook iets voor jou is? Lees snel verder.

Porto Antigo I is gelegen op een rustige locatie, direct aan het fijne zandstrand van Santa Maria. Hier zijn op verschillende plaatsen ligbedden en badhanddoeken beschikbaar en je kunt er tegen betaling diverse watersporten beoefenen. Het centrum van Santa Maria ligt om de hoek, waar je kunt genieten van diverse barretjes, terrasjes en restaurants. Op het plein van het stadje zijn er regelmatig optredens, maar livemuziek hoor je ook in de cafés zelf. De restaurants serveren overigens niet alleen heerlijke vis, schelpdieren en andere lokale specialiteiten. Ook voor 'simpeler' eten als een pizza, pasta of burger met friet kun je in het stadje prima terecht! Goed om te weten: Cachupa is het nationale gerecht van Kaapverdië. Dit is een bonenschotel, die op allerlei manieren klaargemaakt wordt.

Sal is een van de populairste Kaapverdische eilanden dankzij de vele mogelijkheden. Het is absoluut geen straf om je vakantie hier te moeten doorbrengen aan het kilometerslange zandstrand of in het helderblauwe oceaanwater.

De ruim 140 appartementen van Porto Antigo I beschikken over o.a. een woon-/slaapkamer met slaapbank, tv, airco, kitchenette met elektrische kookplaat, koelkast en koffiezetapparaat, badkamer met douche en/of bad en toilet, balkon of terras met zitje. De twee- en driekamerappartementen in Porto Antigo I beschikken over extra slaapkamer(s). Kaapverdië staat bekend om haar aangename temperaturen, die inde zomer tot tropische hoogten stijgen. Gelukkig kun je dan afkoelen in het zwembad van Porto Antigo I. Op het zonneterras staan ligbedjes klaar en er zijn badhanddoeken beschikbaar

Dit zijn de details:

Reisperiode: 8 dagen
Luchthaven: Schiphol
Luchtvaartmaatschappij: Transavia
Tussenstop: nee
Prijs: €507 per persoon

Bekijk deal