Goedkope vakantie boeken

Een topvakantie op Zakynthos voor weinig

Een topvakantie op Zakynthos voor weinig
€394

Bekijk deal

Een vakantie naar Zakynthos staat gelijk aan rust en relaxen. Heerlijk eten, de Griekse zon, vriendelijke mensen en een fijne sfeer. Wie wilt dat nu niet? Je kunt er nu al 8 dagen heen voor maar €394 per persoon, inclusief verblijf, vlucht en transfer.

Zakynthos is een van de bekendste Griekse vakantie eilanden. Niet zo gek ook: het water is er helderblauw, de stranden wit, de stadjes sfeervol en de bevolking vriendelijk. Die vier ingrediënten zorgen voor een onvergetelijke vakantie. En er is genoeg te doen en te zien: de hoofdstad Zakynthos-Stad heeft een mooi, historisch centrum met Italiaanse invloeden. Je bent hier zo maar een dag kwijt met het slenteren door schaduwrijke steegjes, langs kleine winkeltjes en genietend van hier en daar een frisse versnapering. Andere leuke dingen om te doen hier zijn bezoekjes aan het Byzantijns Museum, het Solomos Museum en de kerk Agios Dionysos.

Als je deze deal boekt, verblijf je in het appartementencomplex Koukla Mare. Je zit zo vlakbij het strand en het gezellige stadje Agios Sostis. De omgeving hier is groen, waardoor het vakantiegevoel nog beter aankomt. Geniet overdag van de zon bij het verkoelende zwembad, terwijl de wind door de olijf- en citrusbomen waait. Genoeg van het zwembad gezien? Dan pak je lekker je handdoekje op en wandel je op je gemak naar het strand. Doe lekker rustig aan als het warm is, want je hoeft maar 30 meter verderop te zijn. Snel ben je er dus altijd! En na een dagje ultiem relaxen, fris je je 's avonds op in het moderne appartement en gaan jullie via het strand naar het centrum van Agios Sostis. Dit is maar 450 meter wandelen en een ultiem moment om samen te genieten van de rust en het feit dat jullie op zo'n fijne vakantie zijn. In Agios Sostis zijn er genoeg winkeltjes, bars, restaurants en tavernes te vinden om iedere avond een topavond te hebben.

De ruime appartementen van Koukla Mare zijn allemaal zeer netjes en verzorgd ingericht. Wat voor appartement je ook boekt, je hebt altijd de beschikking over een goed uitgeruste kitchenette met genoeg kastruimte, een koffiezetapparaat, kookplaten, koelkast en oven. Verder is er natuurlijk een gezellige eethoek, een woon-/slaapkamer, een badkamer met douche en een gezellig balkon met zitje. Geen zin om de avond door te brengen tussen de toeristen en de drukte in Agios Sostis? Dan is het op je balkon prima toeven. Zet een fles wijn koud, maak wat lekkere hapjes en speel gezellig een spelletje. Voor de dagelijkse boodschappen vind je 50 meter verderop een supermarktje en ook zijn er diverse taverna's in de directe omgeving te vinden.

Dit zijn de details:
Reisperiode: 8 dagen
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: Transavia
Tussenstop: Nee
Prijs: €394 per persoon

Bekijk deal