Goedkope vakantie boeken

Genieten van de zon en Afrikaanse vriendelijkheid

Genieten van de zon en Afrikaanse vriendelijkheid
€504

Bekijk deal

Kaapverdië is een land in Afrika en een nieuwkomer als het gaat over vakantiebestemmingen. Maar wat is dit toch een fijne locatie om vakantie te vieren! Heerlijke temperaturen, blauwe zee, witte stranden een vriendelijke bevolking. Wil je dat zelf ook eens ervaren? Dat kan al voor €504 per persoon, inclusief vlucht, transfers en 8-daagsverblijf in het complex Porto Antigo.

Je verblijft tijdens deze vakantie in een prachtig appartementencomplex, dat direct aan zee ligt. In de prachtig bebloemde tuin ligt het zonneterras met ligbedden en parasols waar je de dag prima door kunt brengen. Als het je wat te warm wordt onder de Kaapverdiaanse zon, neem je een duik in het mooie zwembad. En had ik al verteld dat je vanaf je ligbedje een magnifiek uitzicht hebt over de oceaan? Je wandelt dan ook zo naar het privé-strand, om je zonvakantie helemaal compleet te maken. Het hotel heeft in de zee een speciale poort neergezet, zodat de golven breken. Hierdoor kunnen ook de kinderen veilig in het water spelen.

Kaapverdië is een eilandengroep die tot de Bovenwindse Eilanden behoort. Sal is het grootste eiland en hier ligt ook het vliegveld. Porto Antigo heeft een rustige ligging, maar je bent wel binnen enkele minuten in het centrum van Santa Maria. Hier vind je leuke winkeltjes, barretjes en restaurants. Op die manier kun je tijdens je relaxvakantie ook nog wat proeven van de vriendelijke Afrikaanse sfeer en cultuur. Geen zin om eropuit te gaan? Het complex beschikt over een uitstekend restaurant en een gezellige bar.

Ga jij eens van de zon genieten op een andere plek dan Spanje of Portugal? Exotisch Kaapverdië is een prachtige plek om eens te ontdekken – en dat voor maar €504 per persoon!

Dit zijn de details:
Reisperiode: 8 dagen
Luchthaven: Schiphol
Luchtvaartmaatschappij: Transavia
Tussenstop: Nee
Prijs: €504 per persoon

Bekijk deal