Goedkope vakantie boeken

Een betoverende kerst zonvakantie 2023

Een betoverende kerst zonvakantie 2023
Met de kerst op zonvakantie 2023

Bekijk deal

Terwijl Nederland zich hult in winterse kou en de dagen korter worden, lonkt de gedachte aan een warme, zonnige kerstvakantie. Stel je voor: witte zandstranden, azuurblauwe zeeën en een feestelijke sfeer onder de tropische zon. Dit jaar kun je de traditionele winter inruilen voor een onvergetelijke kerst in exotische oorden zoals Curaçao, Spanje en Griekenland.

Curaçao: Caribisch kerstparadijs

Curaçao, gelegen in het Caribisch gebied, biedt een kerstervaring als geen ander. Terwijl Nederland zich gehuld heeft in winterjassen, kun je op Curaçao genieten van zonovergoten dagen met temperaturen rond de 28 graden Celsius. Verken de kleurrijke hoofdstad Willemstad met zijn historische architectuur, geniet van lokale lekkernijen en breng je kerst door op witte zandstranden met een cocktail in de hand.

Corendon Mangrove Beach Resort

 

Kerstvakantie in Corendon Mangrove Beach Resort

Het Corendon Mangrove Beach Resort is een luxe vakantiebestemming gelegen op het zonnige eiland Curaçao. Dit resort, onderdeel van de bekende Corendon Hotelketen, belooft een onvergetelijk verblijf tijdens de kerst in een tropisch paradijs. Omgeven door weelderige mangroven en met uitzicht op de azuurblauwe Caribische Zee, biedt het resort een idyllische setting.

Het Corendon Mangrove Beach Resort staat bekend om zijn moderne en stijlvolle architectuur, gecombineerd met een ontspannen sfeer. De kamers en suites zijn comfortabel ingericht en voorzien van alle nodige voorzieningen voor een aangenaam verblijf. Je kunt er genieten van ruime zwembaden, directe toegang tot het strand en diverse eetgelegenheden die zowel lokale als internationale gerechten serveren.

Voor de ultieme ontspanning is er een uitgebreide spa waar je kunt genieten van wellnessbehandelingen. Daarnaast biedt het resort diverse recreatieve activiteiten, zoals watersporten, excursies en entertainment voor zowel volwassenen als kinderen.

Bekijk vakantie

 

 

Blue Bay Golf & Beach Resort

 

Kerst in Blue Bay Golf & Beach Resort

Het Blue Bay Golf & Beach Resort is een prachtige kerst vakantiebestemming op Curaçao, bekend om zijn combinatie van weelderige natuur, golfmogelijkheden en een schitterend strand. Het resort bevindt zich aan de oever van de Caribische Zee en biedt een uitgestrekt terrein met een scala aan voorzieningen.

De accommodaties op het resort variëren van luxe villa's tot comfortabele appartementen, allemaal smaakvol ingericht en voorzien van moderne gemakken. Je kunt genieten van meerdere restaurants en bars, waar zowel lokale als internationale gerechten worden geserveerd.

Met meerdere zwembaden, tennisbanen, duikfaciliteiten en een kids club is er voor elk lid van het gezin wat wils. Het Blue Bay Golf & Beach Resort biedt daarmee een complete kerst zonvakantie-ervaring, omringd door de prachtige natuurlijke schoonheid van Curaçao.

Bekijk vakantie

 

 

Spanje tijdens kerst 2023: Canarische Eilanden in kerstsfeer

De Canarische Eilanden, waaronder Tenerife en Gran Canaria en de Costa del Sol zijn de perfecte bestemmingen voor wie een zonnige kerst wil combineren met Spaanse gastvrijheid. Ontsnap aan de winterse kou en verwelkom de feestdagen op bruisende pleinen versierd met lichtjes. Proef de lokale specialiteiten, van tapas tot churros, en ontdek de unieke mix van Spaanse en eilandcultuur.

Hotel Sol Torremolinos Don Pedro

 

Hotel Sol Torremolinos Don Pedro

Hotel Sol Torremolinos Don Pedro is een aantrekkelijk hotel gelegen aan de zonnige Costa del Sol in Spanje. Onderdeel van de bekende Sol Hotels-keten, biedt dit hotel een uitstekende mix van comfort, voorzieningen en een gunstige ligging nabij het strand, waardoor je kunt genieten van de zon en de zee tijdens de kerstvakantie.

Voor degenen die op zoek zijn naar culinaire verwennerij, biedt Sol Don Pedro diverse eetgelegenheden met een gevarieerd aanbod van lokale en internationale gerechten.

Met animatieprogramma's, sportfaciliteiten en een spa is er voor iedereen iets te beleven. Bovendien profiteren gasten van de nabijheid van de levendige badplaats Torremolinos, waar winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden te vinden zijn.

Bekijk vakantie

 

 

Best Jacaranda Tenerife

 

Best Jacaranda Tenerife

Best Jacaranda Tenerife is een prachtig hotel gelegen op het zonnige eiland Tenerife, onderdeel van de Best Hotels-keten. Dit resort biedt een aantrekkelijke mix van moderne voorzieningen, comfortabele accommodaties en een ideale ligging nabij het strand en levendige attracties.

Met zijn eigentijdse architectuur en uitnodigende sfeer biedt Best Jacaranda Tenerife ruime kamers en suites, allemaal smaakvol ingericht en voorzien van moderne gemakken. Het hotel beschikt over meerdere zwembaden, waaronder een groot lagunezwembad, omgeven door weelderige tuinen en zonneterrassen.

Best Jacaranda Tenerife biedt ook een scala aan recreatieve activiteiten, zoals animatieprogramma's, sportfaciliteiten en wellnessvoorzieningen. Of je nu wilt zonnebaden bij het zwembad tijdens de kerstvakantie, de omgeving wilt verkennen of gewoon wilt ontspannen, dit hotel biedt voor elk wat wils.

Bekijk vakantie

 

 

Gloria Palace Amadores Thalasso

 

Gloria Palace Amadores Thalasso

Gloria Palace Amadores Thalasso is een prachtig resort op het zonnige eiland Gran Canaria, dat bekend staat om zijn luxueuze voorzieningen en prachtige ligging.

Gloria Palace Amadores Thalasso biedt diverse eetgelegenheden, variërend van gastronomische restaurants tot informele bars, waar je kunt genieten van een scala aan culinaire hoogstandjes. Met de nabijheid van het pittoreske Amadores-strand en de winkels en uitgaansgelegenheden in de buurt, biedt het resort een perfecte combinatie van ontspanning en verkenning.

Dankzij de combinatie van luxe voorzieningen, een prachtige locatie en een focus op wellness, is Gloria Palace Amadores Thalasso een favoriete bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar een stijlvol en ontspannen verblijf tijdens de kerstvakantie op Gran Canaria.

Bekijk vakantie

 

 

ClubHotel Riu Papayas

 

ClubHotel Riu Papayas

ClubHotel Riu Papayas is een aantrekkelijk all-inclusive resort gelegen op het zonnige eiland Gran Canaria (Playa Del Inglés). Onderdeel van de gerenommeerde Riu Hotels & Resorts-keten, biedt dit hotel een combinatie van moderne voorzieningen, comfortabele accommodaties en een levendige sfeer.

Het resort heeft een eigentijdse uitstraling en verwelkomt je in ruime kamers en suites, elk voorzien van moderne gemakken. ClubHotel Riu Papayas beschikt over meerdere zwembaden.

Je kunt genieten van een uitgebreid all-inclusive concept met diverse eetgelegenheden die lokale en internationale gerechten serveren. Daarnaast zijn er meerdere bars waar je kunt ontspannen met een verfrissend drankje.

Bekijk vakantie

 

 

Griekenland tijdens de kerstvakantie 2023

Griekenland, met zijn betoverende eilanden zoals Rhodos en Chersonissos, nodigt je uit voor een kerstvakantie onder de Mediterraanse zon. Verken oude ruïnes, wandel langs schilderachtige dorpjes en geniet van heerlijke Griekse gerechten. Kerst in Griekenland betekent warme dagen, milde avonden en een unieke combinatie van cultuur en ontspanning.

Hotel Mediterraneo op Chersonissos

 

Hotel Mediterraneo

Hotel Mediterraneo op Chersonissos, gelegen op het prachtige eiland Kreta, belooft een levendige en comfortabele vakantie-ervaring. Het hotel, gelegen nabij het bruisende centrum van Chersonissos, biedt gasten een combinatie van moderne voorzieningen, een gastvrije sfeer en een gunstige locatie.

Het hotel heeft een eigentijdse uitstraling en biedt goed uitgeruste kamers en suites met moderne voorzieningen. Gasten kunnen genieten van een ontspannen sfeer en een prachtig uitzicht op de omgeving.

Hotel Mediterraneo beschikt over diverse faciliteiten, waaronder een restaurant dat lokale en internationale gerechten serveert, evenals een gezellige bar waar gasten kunnen ontspannen met een drankje. Het hotel biedt ook een zwembad en zonneterras, ideaal om te genieten tijdens kerst.

Bekijk vakantie

 

 

Hotel Blue Horizon op Rhodos

 

Hotel Blue Horizon met kerst

Hotel Blue Horizon op Rhodos belooft een aangename en ontspannen verblijfservaring te bieden in een prachtige omgeving. Gelegen op het betoverende eiland Rhodos, combineert het hotel moderne voorzieningen met een warme sfeer en een gunstige ligging.

Het hotel, met eigentijdse architectuur, verwelkomt gasten in comfortabele kamers en suites. De accommodaties zijn stijlvol ingericht en voorzien van moderne gemakken, waardoor gasten zich direct thuis kunnen voelen.

Hotel Blue Horizon beschikt over diverse faciliteiten, waaronder een restaurant dat lokale en internationale gerechten serveert, evenals een gezellige bar waar je kunt relaxen met een drankje. Het hotel heeft ook een zwembad en een zonneterras, omringd door prachtige tuinen, ideaal om te genieten tijdens kerst van de zonnige dagen op Rhodos.

De combinatie van moderne faciliteiten, een gastvrije ambiance en de prachtige omgeving maken Hotel Blue Horizon een aantrekkelijke keuze tijdens de kerst als je wilt genieten van al het moois dat Rhodos te bieden heeft.

Bekijk vakantie

 

 

Praktische tips voor een zonnige kerstvakantie 2023

  • Zomerse Kleding: Laat de winterkleding thuis en vul je koffer met lichte kleding, zwemkleding en comfortabele wandelschoenen.
  • Zonnebescherming: Vergeet niet om zonnebrandcrème, een zonnebril en een hoed mee te nemen om jezelf te beschermen tegen de stralende zon.
  • Lokale kersttradities: Verdiep je in de lokale kersttradities en vier de feestdagen zoals de lokale bevolking dat doet.

Dit jaar hoeft kerst niet per se wit te zijn. Stap uit je comfortzone en omarm de warmte, cultuur en prachtige landschappen van Curaçao, Spanje en Griekenland. Een zonvakantie tijdens kerst wordt gegarandeerd, een magische ervaring die je nog lang zal bijblijven. Boek je ticket, pak je koffer en laat de winterse zorgen achter je terwijl je geniet van een betoverende kerst onder de stralende zon.

Goedkope kerstvakantie 2023 in de zon

  • Vroeg boeken: Boek je reis vroeg om te profiteren van vroegboekkortingen en voordelige tarieven voor vluchten en accommodaties.
  • Flexibele data: Wees flexibel met je reisdata. Als je kunt reizen op dagen met minder vraag, zijn de prijzen vaak lager.
  • All-inclusive deals: Overweeg all-inclusive pakketten, waar maaltijden, drankjes en soms zelfs activiteiten zijn inbegrepen. Dit kan kosten besparen en maakt het gemakkelijker om je budget te beheren.

Bekijk deal