Goedkope vakantie boeken

Voor 8 dagen naar Lesbos

Voor 8 dagen naar Lesbos
€385

Bekijk deal

Zoek jij in een vakantie meer dan alleen strand en zon? Boek dan deze voordelige deal naar Petra op Lesbos (Griekenland)! Voor €385 vind je op Lesbos alles waar Griekenland bekend om staat: historie, mythologie, gastronomie, natuur, zon, zee en strand. Deze bestemming is voor iedereen een regelrechte hit! En bovendien weer eens iets heel anders dan een vakantie naar Rhodos.

Lesbos is het grootste eiland van Griekenland en staat sinds 2003 in zijn geheel op de UNESCO lijst voor geoparken. Niet zo gek ook: je vindt er zowel sfeervolle dorpjes als archeologische opgravingen en prachtige, ongerepte natuur. Struin 's morgens (let op de siësta!) langs leuke winkeltjes, ga lunchen op een van de rustieke kades en sluit de dag af met een heerlijke zon- en zwemsessie op een van de taltijke zandstranden. En natuurlijk mag tijdens het diner de ouzo, feta en olijfolie niet ontbreken!

Ben je ontspannen en heb je lekker gegeten? Dan is het tijd om het eiland te verkennen. Het dorpje Petra is de ideale uitvalsbasis voor tal van tripjes. Check bijvoorbeeld de hoofdstad Mytillini, waar de belangrijkste winkels en restaurants gevestigd zijn. Ook Moria (op maar zes kilometer afstand van je hotel) is een bezoekje waard. Hier liggen de restanten van een heus Romeins aquaduct! In Agiassos heb je de kans om wat authentieke Griekse sfeer te proeven. Dit pittoreske dorpje bestaat uit smalle straatjes die rondom een kerk zijn gebouwd en krijg je een inkijkje in het dagelijks leven van de lokale bevolking.

Voor €385 per persoon heb je niet alleen een vlucht, maar ook een 8-daagsverblijf in het Theofilos Classic Hotel aan de rand van het historische Petra. Op nog geen tien minuten wandelafstand sta je op het strand of in het gezellige centrum met cafeetjes en restaurantjes. Het hotel zelf beschikt over een heerlijk zwembad, gratis WiFi in de openbare ruimtes, fitnessruimte, een snackbar en 2 bars. En niet geheel onbelangrijk: vanuit het hotel heb je een prachtig uitzicht op het berglandschap van Lesbos. De kamers beschikken over airco, televisie, WiFi, koelkastje, complete badkamer en een balkon of terras met zitje.

Dit zijn de details:
Reisperiode: 8 dagen
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: TUIfly
Tussenstop: Mogelijk
Prijs: €385 per persoon (retourvlucht en verblijf)

Bekijk deal