Goedkope vakantie boeken

Laat de 1001 sprookjes werkelijkheid worden in Marokko

Laat de 1001 sprookjes werkelijkheid worden in Marokko
€369

Bekijk deal

Vind jij de sprookjes van 1001 ook zo betoverend? En kijk je je ogen uit tijdens een ritje in de Fata Morgana? Dan is deze rondreis langs de koningssteden van Marokko een echte must! Voor €369 per persoon is dit al mogelijk. Boek snel deze TOPdeal! Of ga jij liever naar Turkije of op vakantie naar Portugal?

Laat je betoveren door onder meer Marrakech, Rabat, Meknes en Fez. Een Nederlandssprekende gids laat je kennismaken met de mooiste steden en bezienswaardigheden tijdens deze groepsrondreis in Marokko. De Koningssteden geven je een uniek inzicht in de rijke en fascinerende geschiedenis van het land. De rondreis start in het sprookjesachtige Marrakech waar je naast Saädische Graftombes ook het kloppend hart van de stad bezoekt: het befaamde Djemaa El Fna Plein, waar het wemelt van de dansers, slangenbezweerders, verhalenvertellers en acrobaten. Een hele belevenis!


In het schitterende Fez zie je o.a. 'Fès El Bali' en één van de oudste middeleeuwse vestingen ter wereld. Ook Meknes met haar prachtige medina staat op het programma en in Rabat valt vooral de immense Hassantoren op die gebouwd werd in de 12e eeuw. Het is hét symbool van Rabat. Naast de bijzondere Koningssteden bezoek je tijdens de rondreis Marokko uiteraard ook Casablanca, de grootste stad van het land en de prachtige oude Romeinse nederzetting Volubilis.

Bij deze rondreis zijn de vliegreis, alle transfers en hotelovernachtingen met ontbijt inbegrepen! Ter plaatse kun je ook nog het excursiepakket voor slechts €99 per persoon bijboeken. Kortom, dit is jouw uitgelezen kans om kennis te maken met het mystieke Marokko. Tijdens de rondreis verblijf je in 3-sterren hotels, waarvan de kamers in ieder geval voorzien zijn van een badkamer met bad of douche, toilet en airco.

Dit zijn de details:
Reisperiode: 8 dagen
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: Transavia
Tussenstop: Nee
Prijs: €369 per persoon

Bekijk deal