Goedkope vakantie boeken

De ideale gezinsvakantie? In de Algarve!

 De ideale gezinsvakantie? In de Algarve!
€330

Bekijk deal

Bewonder de indrukwekkende kustlijn van de Algarve met haar prachtige, uitgestrekte gouden stranden, rotsformaties en indrukwekkende baaien. Geniet van het afwisselende landschap, de slaperige vissersdorpjes, bruisende badplaatsen en het heerlijke klimaat en dat allemaal voor maar €330 per persoon! (10 dagen, incl. vlucht en verblijf)

Aan de kust, ten westen van Faro, liggen de welbekende rotsformaties met kleine strandjes. Hier bevinden zich ook de immens populaire badplaatsen zoals Albufeira, Praia da Rocha en Vilamoura. Aan de oostzijde vind je lagunes en kilometerslange zandstranden. Het heerlijke klimaat van de Algarve zorgt voor optimaal vakantieplezier. Gouden stranden met fijn zand, groot, klein, kalm, levendig, met golven of juist zonder, verlaten stranden bij prachtige rotsformaties, het is bijna teveel om op te noemen. Dit is Portugal op zijn mooist!

In de Algarve zijn genoeg leuke en levendige stadjes om een dagje een te gaan. Albufeira is een van de meest geliefde badplaatsen aan de Algarve. Hier breng je lange, warme dagen door op de eindeloze zandstranden, struinend door knusse straatjes in de oude stad en flanerend in de trendy barretjes en discotheken. Tavira is juist een prachtig, rustig en elegant stadje met een heerlijk strand. Recreatieoord Vilamoura heeft een gezellige jachthaven en is met vijf golfbanen ‘the place to be’ voor golfliefhebbers. Het staat bol van de sport- en recreatieve faciliteiten voor het hele gezin. Carvoeiro is een pittoresk vissersplaatsje met verschillende kleine stranden en een centrum met terrasjes, winkeltjes en restaurants. Armacao de Pera heeft een prachtig zandstrand dat wordt omringd door kalkstenen kliffen en een boulevard met bars, restaurants en gezellige terrasjes. Praia da Rocha ligt naast de jachthaven van het mooie Portimão en is een bruisend vakantieoord. Kortom; iedereen voelt zich hier wel ergens thuis!

Het appartementencomplex Quinta das Figueirinhas ligt heerlijk rustig in Armacao de Pera. Je hebt echt het idee dat je in een apart dorpje verblijft, maar bent wel binnen mum van tijd in het centrum. De verschillende appartementen liggen verspreid in de mooie, verzorgde tuin. Hierdoor is het de ideale uitvalsbasis voor een heerlijke gezinsvakantie. Bij het grote zwembad vind je een kinderbadje, zonneterras, ligbedden en parasols. Honger? Dan kun je naar de snackbar of het à-la-carterestaurant en de snackbar. Zin in een sterke kop Portugese koffie? Er is een koffiebar aanwezig!

De moderne en rustig gelegen 2-kamerappartementen (max. 4 personen) van Quinta das Figueirinhas liggen op de begane grond of 1e verdieping, zijn zeer ruim en verzorgd en beschikken over een woon-/slaapkamer met slaapbank, een kluisje (tegen betaling), telefoon en televisie. Kitchenette met koelkast, koffiezetapparaat, oven, magnetron en strijkfaciliteiten. De aparte slaapkamer heeft airconditioning. En wil je niet op stap? Dan kun je van de zwoele avonden genieten op je balkon of terras met zitje. Goed geregeld!

Dit zijn de details:
Reisperiode: 10 dagen
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: Corendon Dutch Airlines
Tussenstop: Nee
Prijs: €330 per persoon

Bekijk deal