Goedkope vakantie boeken

Bella vacanza op bella Sicilië

Bella vacanza op bella Sicilië
€358

Bekijk deal

Knusse appartementen, een groene en rustige omgeving. Dit zijn ideale ingrediënten voor een ontspannende vakantie onder de Siciliaanse zon. Je kunt er in juni al heen voor maar €358 per persoon, inclusief vlucht en verblijf!

Sicilië, in het uiterste zuiden van Italië, is het grootste eiland in de Middellandse Zee en een populaire vakantiebestemming. Het eiland heeft naast de nog altijd actieve vulkaan de Etna een ware schat aan historische en natuurlijke monumenten. Deze getuigen van een rijke geschiedenis met invloeden uit alle windstreken. Denk aan: Griekse tempels, Romeinse amfitheaters, Arabische moskeetorens, tempels en fascinerende steden. De kust van Sicilië is grillig met vooral in het oosten vele prachtige, goudgele zandstranden en indrukwekkende rotspartijen. Het landschap wordt verder gekenmerkt door glooiende heuvels, rijk aan olijven en bloeiende planten. Het binnenland is bergachtig met schilderachtige dorpjes, waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan. Het grootste vulkanische gebergte wordt gevormd door de vulkaan de Etna. Natuurlijk heeft het eiland ook prachtige stranden te bieden, evenals historische steden zoals Palermo, Agrigento en Syracuse.

Heb je genoeg van het eiland gezien? Maak je dan klaar om lekker te luieren aan het heerlijke zwembad van 3-sterrenhotel Alkantara Village, nippend aan een verfrissend drankje. Of voel je liever het zand tussen de tenen tijdens je welverdiende vakantie? Ga dan naar het geliefde Lungomarestrand en relax op een strandbedje. Vergeet niet om een uitstapje te plannen naar vulkaan de Etna, die je vanaf het hotel in de verte ziet liggen. Bella vacanza!

Alkantara Village ligt net buiten het geliefde dorp Giardini Naxos en slechts op 40 kilometer van de vulkaan de Etna. De eerste winkels, bars en restaurants zijn amper 500 meter van het appartement vandaan. Zin in wat meer levendigheid? Het centrum van Giardini Naxos ligt op ongeveer kilometer, dat prima te bereiken is met de bus. De dichstbijzijnde bushalte ligt op 700 meter afstand, prima te lopen dus. Ook het populaire en mooie Lungomarestrand ligt op 700 meter van het hotel. Ideale locatie dus!

Alkantara Village telt 132 kamers en in de publieke ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi. Honger? Je hoeft niet persé op zoek naar een restaurant buiten het hotel, want je kunt hier prima eten. En een lekker drankje haal je bij de poolbar. Deze bar staat gezellig bij het grote zwembad, waar de ligbedden en parasols al klaar staan.

Dit zijn de details:
Reisperiode: 8 dagen
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: Transavia
Tussenstop: Nee
Prijs: €358 per persoon

Bekijk deal