Goedkope vakantie boeken

All-inclusive in het luxe Hilton resort in Egypte!

All-inclusive in het luxe Hilton resort in Egypte!
€530

Bekijk deal

Altijd al gedroomd van een super deluxe vakantie, waar je alleen maar hoeft te ontspannen en nergens aan te denken? En wil je een keer niet op vakantie naar Antalya of naar Mykonos?  Grijp dan nu je kans! Want je kunt nu naar Hotel Hilton Marsa Alam Nubian in Egypte voor maar €530 per persoon! En dat is inclusief vlucht, transfers en verblijf o.b.v. all-inclusive!

Hotel Hilton Marsa Alam Nubian, onderdeel van de beroemde en luxe Hilton-keten, heeft een prachtige ligging met een adembenemend uitzicht over de Rode Zee. Het resort is zeer smaakvol ingericht, in fraaie Nubische stijl. Alle kamers zijn prachtig verzorgd, met veel oog voor detail. De bedden zijn allemaal even heerlijk en strak opgedekt, je hebt een balkon of terras, de badkamer is strak en luxe ingericht, er is airco... wat wil je nog meer?

Het resort ligt op een redelijke afstand van Marsa Alam. Maar dat is helemaal niet erg! Je hebt namelijk al je vakantiedagen nodig om van alle faciliteiten gebruik te maken. Het resort is omgeven door een prachtige, gekleurde tuin. Hier liggen ook de 4 zwembaden, die allemaal even verkoelend eruit zien. Je kan niet anders dan overal een duik te nemen. Natuurlijk kun je overal gebruik maken van de zonneterrassen, ligbedden, parasols en handdoeken. Allemaal even smetteloos en van de beste kwaliteit. Heb je alle zwembaden uitgeprobeerd? Dan is het tijd voor een duik in de Rode Zee! Het privéstrand is te bereiken via een korte wandeling door de duinen, of je maakt gebruik van het gratis shuttlebusje. Ook hier staan de ligbedden weer voor je klaar. Pak je snorkelspullen en ontdek de rijke onderwaterwereld en zeg gedag tegen de beroemde zeekoeien die hier zomaar voor je neus zwemmen!

Moe en hongerig geworden van een dag onder de zon en in het water? Dan zijn er genoeg keuzes om wat te gaan eten. Er zijn een buffetrestaurant, 3 à la carte restaurants, 5 bars (waaronder een snack-/poolbar en een snack-/beachbar) en je hebt 24/7 de mogelijkheid tot roomservice. En het zou het Hilton niet zijn, als er niet werd verwacht om gepaste kleding te dragen tijdens het diner. Je boekt deze reis op basis van het all-inclusive concept. En daar krijg je heel veel voor terug! Natuurlijk zit er ontbijt, lunch en diner bij in het buffetrestaurant, maar ook 1 maal een diner in een à la carte restaurant, (non-)alcoholische dranken, koffiepauze afternoon tea, snacks en ijsjes! Teveel gegeten? Dan sport je het er zo weer af tijdens een aerobics lesje, in de fitnesszaal of tijdens een van de andere sportmogelijkheden.

Zie jij jezelf al aan het zwembad liggen, met een cocktail in de hand, op een luxe ligbed en genietend van de zon? Zet dat dan om in werkelijkheid, want deze vakantie is naast de reis van dromen, ook heel betaalbaar!

Dit zijn de details:
Reisperiode: 6 dagen
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: Transavia
Tussenstop: Nee
Prijs: €530 per persoon

Bekijk deal