Goedkope vakantie boeken

Goedkoop naar Thailand? Boek nu!

Goedkoop naar Thailand? Boek nu!
€1070

Bekijk deal

Yes, we hebben er weer een: een goedkope vakantie naar Thailand! Voor €1070 zit je in juni 9 dagen in een heerlijk hotel direct aan het strand van Patong op Phuket.

Een strandvakantie naar het eiland Phuket staat eigenlijk gelijk aan het bezoeken van het ultieme bountystrand. De stranden zijn hier goudgeel, de palmbomen wuiven zachtjes op en neer in de wind en een briesje zorgt af en toe voor wat verkoeling. Alles wat je hier doet, doe je op je gemak en voelt meteen duizend keer zo relaxed aan als thuis. Wil je wat meer actie? Pak dan de tuktuk naar het gezellige Patong!

Phuket is het grootste van alle Thaise eilanden en heeft eigenlijk altijd een belangrijke positie als handelspost ingenomen. Hierdoor vind je er ook nog steeds veel koloniale en Europese architectuur. Maar er is meer te doen dan gebouwen kijken of op het strand liggen. De natuur is hier namelijk adembenemend. Een van de populairste uitstapjes is een boottocht naar het paradijselijke Ko Phi Phi, het eiland dat beroemd is geworden door de film The Beach met Leonardo DiCaprio in de hoofdrol.Ook de Phang Nga Baai is het waard om bezocht te worden. De flora en fauna zijn werkelijk prachtig en het gebied is vaak als decor gebruikt voor verschillende films. Het bekendst is waarschijnlijk het zogenaamde 'James Bond eiland', waar in 1974 The Man with the Golden Gun is opgenomen.

Als je deze deal boekt, verblijf je in het Kalim Resort. Dit is een kleinschalig 3-sterren boutique-hotel met gebouwen in koloniale stijl en wordt slechts door een kustweg gescheiden van het strand.
In het midden van het hotel ligt een zwembad, met hieromheen ligbedden en parasols. Wil je ook wat actiefs doen en andere gasten tegenkomen? Er is een tafeltennistafel en een fitnesshoek. Ook voor een hapje eten kun je gewoon in Kalim terecht: het terras van het restaurant kijkt gezellig uit over het zwembad.

Dit zijn de details: 9 dagen
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: Emirates
Tussenstop: Nee
Prijs: €1070 per persoon

Bekijk deal