Goedkope vakantie boeken

Modern hotel in hartje Berlijn!

Modern hotel in hartje Berlijn!
€74

Bekijk deal

Berlijn is de meest diverse metropool van Europa. Je kan er echt alles vinden, doen en beleven! Alle culturen komen hier samen, de bewoners hebben een vrije geest en de stad staat bol van de geschiedenis. Ideaal dus voor een stedentrip! Wij hebben een deal voor je gevonden voor maar €74 per persoon, inclusief vlucht en verblijf!

Het statige middenklassehotel Sylter Hof bevindt op slechts 5 minuten lopen van het beroemde warenhuis KaDeWe. Talrijke bezienswaardigheden zoals de Gedächtniskirche of de geliefde Kurfürstendamm zijn op loopafstand van het hotel te bereiken. Verscheidene winkels, restaurants bars en pubs zijn nog dichterbij, daar hoef je maar 100 meter voor af te leggen. Berlijn verken je pas echt goed met het openbaar vervoer. Gelukkig liggen het S- en U-bahnstation Zoologischer Garten 500 meter verderop, vanuit hier kom je werkelijk waar overal in Berlijn.

Goede deal toch, voor €130 per persoon een hotel middenin het centrum én een vlucht? Het wordt nog beter! Want het hotel is pas gerenoveerd en heeft een strakke, moderne uitstraling waar je je toch thuis voelt. Geen muf, achterafhotelletje dus, maar een luxe verblijf. Ontbijt zul je wel zelf moeten regelen, maar dat is in Berlijn niet zo moeilijk. Schuif gewoon aan in een van de vele bakkerijen, bestel een pot koffie en het speciale ontbijtmenu en geniet van het Berlijnse stadsleven.

In zijn geschiedenis was Berlijn de hoofdstad van Pruisen (1701–1918), het Duitse Keizerrijk (1871–1918), de Weimarrepubliek (1919–1933) en nazi-Duitsland (1933–1945). Na de Tweede Wereldoorlog was Berlijn gedurende meer dan veertig jaar een verdeelde stad. Het oostelijke deel fungeerde als hoofdstad van de DDR en West-Berlijn was een enclave van West-Duitsland. Na de Duitse hereniging in 1990 werd Berlijn de hoofdstad van de Bondsrepubliek Duitsland. Er is dus ook ontzettend veel te zien en te beleven. De stad is naast een van de belangrijkste metropolen in Europa ook een belangrijk cultureel, politiek en wetenschappelijk centrum. En om het nog mooier te maken staat Berlijn bekend om het hoog-ontwikkelde culturele leven (festivals, nachtleven, musea, kunsttentoonstellingen enz.), de liberale levensstijl, moderne 'Zeitgeist' en de lage kosten. Bovendien is Berlijn een van de groenste steden van Europa: 22% van Berlijn bestaat uit natuur en parken en 6% uit meren, rivieren en kanalen.

Boek deze trip en geniet van een volwaardige stedentrip!

Dit zijn de details:
Reisperiode: 4 dagen
Luchthaven: Brussel
Luchtvaartmaatschappij: RyanAir
Prijs: €74 per persoon

Bekijk deal