Goedkope vakantie boeken

3 dagen Madrid incl vlucht voor €195,-

3 dagen Madrid incl vlucht voor €195,-
€195

Bekijk deal

Wil jij even lekker genieten in de Spaanse hoofdstad Madrid van een heerlijk weekend en logeren in een goed hotel? Wij hebben nu een mooie aanbieding voor je. Je verblijft 3 dagen in Madrid en logeert in het 3-sterren hotel Senator Castellana. Je vliegtickets zijn inbegrepen en je zult vliegen met KLM.

stedentrip Madrid

Dit hotel ligt vlakbij het stadion Santiago Bernabéu van voetbalclub Real Madrid en op een mooie locatie als je naar Madrid gaat voor een stedentrip. Vanuit je hotel zijn de bekendste bezienswaardigheden makkelijk te bereiken. De metrostations liggen vlakbij het hotel en hiervandaan kan jij de stad gaan verkennen. Je kunt als de temperatuur het toelaat zwemmen in het buitenbad van het hotel. En als je een auto wilt huren dan kan je deze parkeren op het prive terrein.

Hotel Senator Castellana

Kamers Hotel Senator Castellana

De kamers van Hotel Senator Castellana zijn comfortabel en allen uitgerust met airconditioning, verwarming en een TV. Er staat een bureau, een waterkoker en je kunt gebruik maken van het kluisje. Uiteraard is er overal gratis WiFi beschikbaar. De bedden zijn zeer goed en het personeel doet er alles aan het jou naar je zin te maken. 

Hotel voor de voetbaliefhebbers

Santiago Bernabéu

Als je naar Madrid komt om Real Madrid in actie te zien dan is Senator Castellana een ideaal hotel. Het Santiago Bernabéu ligt op 1 kilometer afstand van het hotel. Je kunt dus na de wedstrijd zo je kamer weer in. Al zal dat niet snel gebeuren omdat er zoveel te zien en te beleven valt in deze Spaanse topstad. Je kunt hier tot in de late uurtjes van het nachtleven genieten.

Weekend Madrid

Madrid is een heerlijke stad om een stedentrip naartoe te boeken. Je zult zien dat je aan 3 dagen nog te weinig hebt als je alles wilt zien wat deze stad te bieden heeft. Ga naar het Plaza Mayor en proef de sfeer welke deze stad uitstraalt. Uiteraard mag een bezoek aan het Koninklijk paleis van Madrid aan de Plaza de la Armería niet ontbreken. Wij raden aan om het Palacio Real de Madrid ook van binnen te gaan zien, het is zeker de moeite waard. Wil je de drukte van de stad even ontvluchten breng dan een bezoek aan het Retiro park. Dit stadspark is de plek om even helemaal te ontspannen en te genieten van alles wat de natuur te bieden heeft.

Shoppen in Madrid

Ook als je van shoppen houdt is Madrid een perfecte stad. In de vele leuke winkelstraten zul je tijd te kort komen om alle winkels te bezoeken. Bezoek ook de zijstraatjes daar zul je de boetiekjes vinden en kun je heerlijk eten. Om lekker te eten hoef je in Madrid ook niet lang te zoeken, er zijn veel goede restaurants te vinden waar je voor weinig geld heerlijk kunt eten.

Bekijk deal