Goedkope vakantie boeken

Voor weinig geld naar hip Kopenhagen

Voor weinig geld naar hip Kopenhagen
€226

Bekijk deal

Kopenhagen is een ideale bestemming voor een citytrip, van 0 tot 99 jaar. Deze mega moderne, maar toch sfeervolle stad biedt vermaak voor iedereen en je kunt er in juli al 4 dagen voor €226 pp heen. Inclusief vlucht en verblijf met ontbijt.

Het moderne Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade hotel, ontworpen door de hippe Deense architect Kim Utzon, ligt in het centrum van Kopenhagen en beschikt over ruim 500 kamers mét WiFi. Je draagt tevens bij aan het milieu met een verblijf in dit hotel; Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade beschikt over een Green Key-certificaat.

Op nog geen kwartier lopen van het hotel vind je de prachtige tuinen van Tivoli. Een trip met kinderen naar Kopenhagen is niet compleet zonder hier een bezoek aan te brengen. Maar ook als je met zijn tweeën bent, vermaak je je hier kostelijk. Het inmiddels anderhalve eeuw oude pretpark is populair bij zowel locals als toeristen. De attracties gaan met de tijd mee, maar de sfeer en stijl blijven een beetje zoals in de jaren '50 van de 20e eeuw. Naast Tivoli vind je Rådhuspladsen, oftewel het stadhuisplein. Het ontwerp van het stadhuis is gebaseerd op het stadhuis van Siena in Italië. Het stadhuis is een prominente plek in de stad, onder andere door de hoge toren. Ook benieuwd naar de meest gefotografeerde attractie van Kopenhagen? Binnen een half uur ben je vanuit het hotel bij de Kleine Zeemeermin. Je bent dan meteen in het havendistrict, waar je heel gezellig terrasjes kunt pakken en genieten van het uitzicht.

Het Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade beschikt over 500 kamers en allen zijn rookvrij. De kamers zijn uitgerust met o.a. een tv, airco en een badkamer met douche of bad, toilet en föhn. Gasten kunnen gratis gebruik maken van de beschikbare WiFi op de kamers. Er zijn tevens kamers te boeken op de hoger gelegen verdieping met beter uitzicht (skyview). De heaven kamers van hebben het mooiste uitzicht over de stad. Moet je vroeg uitchecken maar wil je nog even van de stad genieten? Sla je bagage dan op in de bagageruimte. In de lobby kun je diverse drankjes, broodjes en snacks halen. Boek je een verblijf met ontbijt? Dan kun je iedere ochtend genieten van een uitgebreid buffet om de dag goed te beginnen.

Nog een pluspuntje van deze deal: Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade heeft het Green Key milieucertificaat ontvangen. Dit betekent dat zij, waar mogelijk, energie- en waterverbruik verminderen en afval scheiden. Er worden daarnaast lokale producten en diensten gebruikt.

Dit zijn de details:
Reisperiode: 4 dagen
Luchthaven: Eindhoven
Luchtvaartmaatschappij: Transavia
Tussenstop: Nee
Prijs: €226 per persoon

Bekijk deal