Goedkope vakantie boeken

New York, New York

New York, New York
€654

Bekijk deal

Altijd al eens naar New York willen gaan? Dit is je kans! Want voor €654 per persoon vlieg je erheen en zit je in een tophotel op een toplocatie! Namelijk: Times Square.

De naam zegt het al: Hotel Riu Plaza New York Times Square ligt in het hart van de Amerikaanse stad. Times Square in Manhattan is maar 300 meter wandelen en je bent zo bij de bekende ‘restaurant row’. Aan leuke eetgelegenheden in de omgeving in elk geval geen gebrek!

Beroemde bezienswaardigheden als Rockefeller Center en Fifth Avenue liggen binnen een straal van een kilometer vanaf het hotel. Ook The Empire State Building (voor het beste uitzicht) en het indrukwekkende Grand Central Terminal liggen op loopafstand van van Hotel Riu Plaza New York Times Square. En natuurlijk moet je Downtown Manhattan, het Vrijheidsbeeld, Central Park en Soho gezien hebben! En wat dacht je van de andere wijken van New York? Met dank aan het metrostation dat maar 50 meter verderop ligt ben je zo in Queens, The Bronx, Staten Island en Brooklyn.

Het hippe en avant-gardistische Hotel Riu Plaza New York Times Square beschikt over ruim 600 elegante kamers, voorzien van alle gemakken. Zo heb je in een deluxe queen of king kamer onder andere de beschikking over een badkamer met bad en douche, toilet, föhn, make-up spiegel, een tv, kluis, strijkfaciliteiten, koelkastje, airco, telefoon en WiFi. Door de dubbele beglazing heb je geen last van de levendige omgeving. Er zijn daarnaast familiekamers beschikbaar bij Hotel Riu Plaza New York Times Square. Het hotel beschikt over een eigen restaurant annex bar, waar je o.a. in de ochtend tegen betaling kunt ontbijten. Het ontbijt is voorzien van zoete en hartige lekkernijen en je kunt genieten van live cooking. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat kun je in de ‘grab & go’ winkel drankjes en snacks kopen.

Dit zijn de details:

Reisperiode: 6 dagen
Luchthaven: Dusseldorf
Luchtvaartmaatschappij: Air Berlin
Tussenstop: Nee
Prijs: €654

Bekijk deal