Goedkope vakantie boeken

Bella Roma voor een spotprijs!

Bella Roma voor een spotprijs!
€181

Bekijk deal

Er zijn een aantal dingen die je in het leven moet hebben gedaan, zodat je vredig oud kan worden. Een daarvan is een bezoekje aan Rome brengen. En dat wordt met deze aanbieding werkelijkheid! In maart kun jij voor maar €181 per persoon naar deze topstad.

Tijdens deze citytrip verblijf je in Hotel Oriente, een eenvoudig 2-sterren hotel met uiterst gunstige ligging. Je bent te voet namelijk binnen enkele ogenblikken bij het Colloseum en het Forum Romanum. Denk maar heel vaak aan de belachelijk lage prijs en de ideale locatie als je de deur van Oriente uitstapt. Dat maakt de vakantie nog leuker! Op de kamer is er tegen betaling airconditioning en iedere kamer heeft een eigen badkamer. Fijn om te weten op verschillende sites wordt de schoonmaak geprezen. Het hotel doet misschien een beetje oubollig aan, maar is dus wel ontzettend proper. Verder vind je in de directe omgeving diverse barretjes, winkeltjes en restaurantjes. Zo kun je 's morgens een vers ontbijtje halen of wat water en snacks voor overdag inslaan.

Vanaf het hotel ligt heel Rome aan je voeten. De metrohalte Vittoria ligt namelijk om de hoek. Stap in en laat je binnen 10 minuten bij beroemde bezienswaardigheden als Piazza di Spagna, de Trevifontein, de villa van de familie de Medici, de Thermen van Caracalla of die van Diocletianus en meer. En te voet ben je binnen een kwartierte lopen bij dé attractie van Rome: het Colloseum. Vanuit hier loop je dan weer binnen 5 minuten naar het Forum Romanum. Kortom: waarschijnlijk heb je nooit voor zo weinig geld, op zo'n toplocatie geslapen!

Rome is een van de drukste steden die je ooit zult zien. Naast de miljoenen inwoners, struikel je ook over de hordes toeristen. Niet erg, want hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Maar we snappen dat je af en toe wel wat rust kunt gebruiken. Een leuke tip is dan om een van de mooie parken op te zoeken die Rome rijk is. Hier kun je op een bankje in de schaduw, of lekker languit op het gras, uitpuffen en genieten van de zon en alle indrukken die je hebt opgedaan. Onze top 3 van parken in Rome zijn: De tuin van Villa Borghese (ook wel het Groene Hart genoemd), Parco Savello (prachtig uitzicht over de stad) en de tuin van Villa Torlonia (hier komen ook veel locals, altijd goed!).

Boek snel, want deze deal gaat zo aan je neus voorbij!

Dit zijn de details:

Reisperiode: 4dagen
Luchthaven: Rotterdam
Luchtvaartmaatschappij: Transavia
Tussenstop: nee
Prijs: €181

Bekijk deal