Goedkope vakantie boeken

Een heel bijzondere Oud en Nieuw

Een heel bijzondere Oud en Nieuw
€239

Bekijk deal

Ben je die verplichte feestjes tijdens Oud en Nieuw nu wel een beetje zat? Dan vier je het toch gewoon ergens anders, bijvoorbeeld in Londen? Je zit er vier dagen voor €239, inclusief busreis, verblijf in een hotel en ontbijt. Gelukkig nieuwjaar!

Als je deze deal boekt, ben je verzekerd van een compleet verzorgde reis. Het enige wat je zelf nog moet doen, is 's avonds een leuk restaurant uitkiezen om samen wat te eten. Benieuwd wat je allemaal gaat doen? Hieronder volgt een kort programma:

Dag 1 Heenreis

's Ochtends vroeg vertrek je met de bus naar Engeland. Onderweg worden voldoende stops gemaakt. Aan het begin van de avond arriveer je in je hotel in Londen.

Dag 2 Stadsrondrit en Oud en Nieuw

Na het lekkere ontbijt vertrekt de bus voor een stadsrondrit langs de bezienswaardigheden van de stad. De gids weet alle ‘ins & outs’ over andere de Big Ben, Westminster Abbey en St. Pauls Cathedral. De bus komt ook nog langs Piccadilly Circus, Trafalgar Square en Downingstreet. En je hebt vast wel eens gehoord van de Tower of London, het bekendste gebouw van de stad. Ook hier wordt uitgebreid aandacht aan besteed. Het is gebouwd in 1078 door William the Conqueror. Door de jaren heen is het gebouw gebruikt als paleis, gevangenis en zelfs als dierentuin. Tegenwoordig liggen er de kroonjuwelen van het Britse koningshuis, die ook te bezichtigen zijn. Rond 12.00 uur eindigt de rondrit. Rust alvast wat uit voor de avond of geniet van een spectaculair uitzicht over Londen vanuit het bekende reuzenrad The Londen Eye. En 's Avonds is het zover: New Years Eve! Wil je dit op zijn Londens vieren, met het vuurwerkspektakel bij The London Eye? Bestel dan wel alvast tickets! De touringcar staat in ieder geval klaar om rond 02.00 uur terug rijden naar het hotel. Wil je al eerder naar bed? Dan kun je tot ongeveer 02.00 gratis met het openbaar vervoer reizen.

Dag 3 Vrije ochtend en Windsor of Nieuwjaarsparade

Is het laat geworden gisteren? Dan kun je rustig uitslapen, 's ochtends staat er niets op de planning. Al wel wakker? Dan is de nieuwjaarsparade een aanrader! Deze start om 12.00 uur bij Berkeley Street. Rond het middaguur kun je met de bus naar Windsor. Hier heb je de mogelijkheid om Windsor Castle te bezichtigen, de officiële residentie van de Koningin. Hier staat ook de Tower Bridge St. George’s Chapel, gebouwd in de 14e eeuw. De chapel staat bekend om de vele koninklijke huwelijken die hier gesloten zijn. Aan het eind van de middag brengt de bus je weer veilig bij het hotel. Wil je 's avonds wat speciaals doen? Denk er dan eens over na om kaartjes te kopen voor een theatershow op het bekende West End, het uitgaans- en theaterdistrict in Londen. 

Dag 4 Terugreis

Na het ontbijt worden de koffers in de bus geladen en rijd je weer richting Nederland. Met duizend ervaringen rijker en een hele speciale Oud en Nieuw wordt dit zeker een van je meest favoriete tripjes!

Dit zijn de details:
Reisperiode: 30-12-2016 (4 dagen)
Opstapplaatsen: door heel Nederland
Vervoer: Tourist Class touringcar
Prijs: €239 per persoon

Bekijk deal