Goedkope vakantie boeken

Sprookje van 1001 nacht: Marrakech, Marokko

Sprookje van 1001 nacht: Marrakech, Marokko
€42

Bekijk deal

Moet je er echt even helemaal tussenuit? Weg uit de drukte en sleur van het dagelijkse leven en je omgeving? Dan heb ik hier een topdeal voor je gevonden: voor het belachelijk lage bedrag van €42 zit je 3 dagen in een totaal andere wereld dan je gewend bent: Marrakech.

Marrakech is een van de vier koningssteden in Marokko en werd al in 1062 gesticht. Waan jezelf in het sprookje van 1001 nacht in de Medina (historische binnenstad), laat je betoveren door een van de vele soeks (oude markten), snuif de geuren op van heerlijke specerijen, verwonder je over de rijke historie en waag jezelf aan exotische gerechten aan een van de ontelbare eetkraampjes. Achter elke schijnbaar nietszeggende gevel zit wel weer wat anders prachtigs verborgen: luxe hotels, authentieke restaurantjes of mystieke bazaars.

De stad heeft ook een moderne kant. De wijken Gueliz en Hivernage zijn ruimer opgezet dan de oude stad en dus ook goed bereikbaar met bijvoorbeeld een taxi of het openbaar vervoer. Hier vind je ' Westerse' winkelketens als Mango en Zara en doen de barretjes en eettentjes bijna Europees aan.

Pak je deze deal? Dan verblijf je 3 dagen in het Oudaya hotel, dat direct gelegen is naast het oude centrum van Marrakech. Alle bezienswaardigheden zitten dus om de hoek! In het hotel is het pas echt goed uitrusten: begin de dag met een verfrissende duik in het buitenzwembad of boek een sauna of stoombad. De kamers hebben ieder een eigen balkon of terras, airco, complete badkamer en televisie. Wedden dat jij helemaal ontspannen en relaxed terug komt?

Dit zijn de details:
Reisperiode: 3 dagen
Hotel: Oudaya hotel
Prijs: €42 p.p. (vlucht apart bijboeken)

Bekijk deal