Goedkope vakantie boeken

Budget stedentrip naar luxe Nice

Budget stedentrip naar luxe Nice
€264

Bekijk deal

Wandelen langs de boulevard, je verbazen over de rijkdom om je heen, de warme zon op je gezicht, heerlijk eten en prachtige bezienswaardigheden. Dat is Nice. Je vliegt erheen in maart voor maar €264 per persoon, inclusief verblijf en luchthavenbelasting!

Deze deal wordt trouwens almaar beter. Nice is een grote en luxe stad aan de Cote d'Azur, een geliefde vakantiebestemming van rijke en welgestelde mensen. En jouw hotel, Brice, ligt in het het hart van deze stad! Nu weet je dat je echt een TOP deal te pakken hebt, want dit kom je niet vaak tegen voor maar €264. Het hotel beschikt over een prachtige tuin met terras, waar je met lekker weer van je ontbijt kunt genieten. De kamers zijn voorzien van gratis WiFi, airconditioning en bad of douche. Hotel Brice beschikt trouwens ook over een sauna, waar je stoom af kan blazen na een indrukwekkende dag in de stad.


De stad is al sinds lange tijd een toeristische trekpleister voor mensen die veel geld te besteden hebben. Ze ligt meteen aan het strand, beschut tussen de heuvels en omgeven door wijn- en boomgaarden. Niet voor niets wordt Nice ook wel de 'Koningin van de Cote d'Azur' genoemd. En ook al is het van oorsprong een bestemming voor de jetset, met een klein budget heb je hier net zo goed de tijd van je leven. Bewonder de statige en soms over the top villa's, verbaas je over de luxe winkels en hun etalages, spot de magnifieke jachten in de haven en geniet bovenal van de schoonheid van de stad.

Nice bestaat al lang, er zijn zelfs resten van bewoning gevonden van voor 40.000 jaar voor Christus! Ook de Romeinen wisten plek op haar waarde te schatten en hebben er lang gezeten. Sommige bouwwerken staan er nog steeds en het goede nieuws: ze zijn te bezoeken. Je kan naar badhuiscomplexen, restanten van een woonwijk en een amfitheater waar plaats was voor zo’n 4000 mensen. Genoeg geschiedenisles gehad? De boulevard langs het strand is een van de populairste attracties van de stad. De promenade werd aangelegd in opdracht van de Engelse elite die al in de 18e eeuw naar Nice kwam. Je ziet er monumentale gebouwen in belle épogue stijl, waaronder het beroemde Hotel Négresco. En het beste van een wandeling langs deze boulevard? Het is helemaal gratis! Dat geldt trouwens ook voor een bezoekje aan de beroemde bloemenmarkt, de stranden en de Russische Kathedraal. Zo hou je nog wat geld over om te genieten van de heerlijke Franse keuken en een fles wijn uit de streek. Wil je het echt budget houden? Rond het busstation vind je de goedkoopste restaurantjes. Nice!

Dit zijn de details:
Reisperiode: 4 dagen
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: KLM
Tussenstop: Nee
Prijs: €264 per persoon

Bekijk deal