Goedkope vakantie boeken

Imponerende fadoklanken en oude architectuur, dat is Lissabon

Imponerende fadoklanken en oude architectuur, dat is Lissabon
€167

Bekijk deal

Dinya Lisbon Hotel is een kleinschalig tweesterrenhotel in Lissabon. Dit eenvoudige hotel met gunstige ligging is de ideale verblijfsplek voor stedentrippers die Lissabon willen verkennen. En het is goedkoop! 3 dagen incl. vlucht en verblijf kost je maar €167 per persoon!

Lissabon is een prachtige, heuvelachtige stad die iedere bezoeker wat te bieden heeft. Oude architectuur, mooie parken, tal van winkels en sfeervolle restaurantjes. Dinya Lisbon Hotel bevindt zich op ongeveer 2,5 km van het centrum van Lissabon. Het lijkt ver, maar wij raden aan om gewoon te voet naar het centrum te gaan. Onderweg kom je namelijk langs krappe steegjes, vele trappen en prachtige panden. Zo heb je meteen al het gevoel van de stad te pakken. Wil je toch wat sneller naar de plaats van bestemming? Stap dan op de metro en binnen 10 minuten ben je in het centrum. In een straal van 800 meter van Dinya Lisbon Hotel bevinden zich vier metrostations.

Wie in het Portugese avondleven terecht komt, krijgt veelal te maken met de imponerende fadoklanken. Fado is écht het Portugese levenslied. In Lissabon zijn talloze restaurants die naast een mediterrane maaltijd ook dit culturele vermaak aanbieden. De wijk Docas (op ca. 8 km van je hotel), is de hipste wijk van Lissabon. Hier zijn oude pakhuizen langs de Taag omgetoverd tot trendy discotheken en bars. De uitgaanswijken Barrio Alto en Alfema staan bekend om hun uitgaansgelegenheden in pittoreske huizen en gebouwen. Andere aanraders voor een bezoekje zijn het Gulbenkian museum, de Kathedraal van Lissabon, het aquarium Parque das Naçoes en de Torre de Belém.

Dinya Lisbon Hotel is een kleinschalig hotel met ongeveer 20 eenvoudige één-, twee- en driepersoonskamers. Alle kamers zijn voorzien van o.a. een airco, tv, telefoon, kluisje, gratis WiFi en een badkamer met bad. Na een dag in Lissabon rond te hebben gelopen, kun je in de bar van Dinya Lisbon Hotel een heerlijk drankje bestellen en tot rust komen in de tv-lounge.

Dit zijn de details:
Reisperiode: 3 dagen
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: Transavia
Tussenstop: Nee
Prijs: €167 per persoon

Bekijk deal