Goedkope vakantie boeken

De warme herfstzon in Spanje wacht op jou

De warme herfstzon in Spanje wacht op jou
€273

Bekijk deal

Hou jij van luxe, zon, zee, strand en shoppen? Dan heb ik de beste lastminute stedentrip, inclusief vlucht en verblijf, voor jou gevonden! Vertrek in de herfst voor 4 dagen naar Valencia, aan de Spaanse costa.

Valencia is net als Barcelona een stad waar je cultuur snuiven, shoppen en zonnen erg goed met elkaar kunt combineren, zonder dat je de stad hoeft te verlaten. Één van de hoogtepunten van deze adembenemende stad is Ciudad de Las Artes y de las Ciencias. Vrij vertaald in het Nederlands betekent het de Stad van Kunst en Wetenschap, dus dan weet je een klein beetje wat je hier kunt verwachten.

 

Plaza de Toros zal je een beetje doen denken aan het Colosseum in Rome. Bezoek ook de mooiste markt van de stad, namelijk Mercado Central. Heb je even geen zin om cultuur te snuiven of door winkels te struinen? Je kunt ook heerlijk op het strand gaan liggen bakken als het weer het toe laat. Je kunt kiezen uit La Malvarossa, Las Arenas en Patacona.

Ik zou als ik jou was 's ochtends lekker wat cultuur opdoen, zodat je 's middags siesta kunt houden op je handdoekje op het strand. Goed plan toch? Sightseeing is ook zóó vermoeiend;). Oh ja, en voordat je de stad gaat ontdekken, kun je ook nog eens genieten van de logies ontbijt verzorging die bij deze fantastische prijs zit inbegrepen!

Dit zijn de details:
Reisperiode: 4 dagen
Luchthaven: Schiphol Airport (AMS)
Luchtvaartmaatschappij: Vueling
Tussenstop: Nee
Prijs: €273

Bekijk deal