Goedkope vakantie boeken

Op en top familieplezier in Egypte!

Op en top familieplezier in Egypte!
€357

Bekijk deal

Wil jij eens wat anders dan een vakantie naar Griekenland of een vakantie naar Turkije? Neem jouw kinderen mee naar Ali Baba Palace Hotel in Egypte en je ziet zeker weten vrolijke kids. Dit 4 sterren hotel beschikt namelijk over een enorm waterpark met meerdere glijbanen. Daarnaast vind je er veel sport en animatiefaciliteiten. Plus het gehele verblijf is all-inclusive!

Op het grote terrein van Ali Baba Palace, dichtbij de Egyptische badplaats Hurghada, heb je alles bij de hand voor een succesvolle vakantie. Het strand ligt voor de deur. Hier zijn ligbedden, parasols en badhanddoeken allemaal natuurlijk gratis verkrijgbaar.

Waterpret gegarandeerd in Ali Baba Palace! Neem een duik in het gigantische zwembad en geniet van de nodige verkoeling. Kinderen hebben gegarandeerd een leuke vakantie dankzij het waterpark, met verschillende glijbanen voor jong en oud. Ondertussen geniet jij van het heerlijke weer op het zonneterras van Ali Baba Palace.

Ali Baba Palace beschikt over 700 kamers. Deze zijn standaard voorzien van een tv, telefoon, koelkast, airco, balkon of terras met zitje en een badkamer met bad, toilet en föhn. Er kamers met tuin-, zee-, zwembad- of zijzeezicht te boeken! 

Je hoeft nooit lang te zoeken naar een lekkere maaltijd in Ali Baba Palace. Neem plaats in een van de buffetrestaurants en zoek zelf uit wat je lekker vindt. Voor tussendoortjes is er een snackbar beschikbaar en drankjes zijn verkrijgbaar bij meerdere bars, waaronder de luxe poolbar en swimupbar.

Het animatieteam van Ali Baba Palace verzorgt met regelmaat sportwedstrijden, shows en live muziek. In de avonduren kunnen de voetjes van de vloer in de discotheek. Kinderen vermaken zich in de minidisco, bij de miniclub, in de speeltuin of in de grote gamesroom.

Het moet niet gekker worden: schaatsen in Egypte! Ook dit kan bij Ali Baba Palace. Naast de bowlingbaan en de airhockeytafels ligt een echte ijsbaan. Zwier over het ijs terwijl je nadenkt over de rest van je dag. Je neemt vast nog even een duik in het grote zwembad, terwijl de kids van de glijbanen denderen in het nieuwe aquapark!

Dit zijn de details:

Reisperiode: 8 dagen
Verzorging: All Inclusive
Luchthaven: Eindhoven
Prijs: €357 per persoon

Bekijk deal