Goedkope vakantie boeken

Genieten in een prachtig Resport en Spa in Portugal

Genieten in een prachtig Resport en Spa in Portugal
€207

Bekijk deal

Genieten in een prachtig 5 sterren Resort & Spa in het mooie Portugal? Dan is Apartotel Vale da Lapa Resort en Spa echt iets voor u! In dit resort komt u volledig tot rust samen met uw vriend, vriendin of partner. Dit resort is van alle gemakken voorzien dus kom maar op met de zon!

Apartotel Vale da Lapa Resort en Spa beschikt over directe resaurants en bars voor een heerlijke vakantie. Bij het zwembad vindt u een prachtig zonneterras met ligbedden en parasols om heerlijk van de Portugese zon te genieten.

En zoals de naam van dit prachtige resort al doet vermoeden heeft het de beschikking over prachtige Spa en Wellness faciliteiten. Van een heerlijke sauna tot aan diverse massages en schoonheidsbehandelingen bent u bij dit resort aan het juiste adres.

In Apartotel Vale da Lapa Resort en Spa vindt u de luxe in mooie zelfstande en luxe bungalows en villas. Geniet van een onbezorgde zonvakantie op dit resort en of u nu in uw eigen bungalow wilt dineren of in het restaurant, alles is mogelijk en volledig zelf te bepalen! Tevens vindt u GRATIS WIFI op het resort, mocht u toch met het thuisfront contact willen houden.

Aan alles is gedacht voor uw totale rust. In het restaurant worden heerlijke traditionele gerechten geserveerd en de lekkerste drankjes bestel je bij de bar om daarna volledig tot rust te komen op het terras. Een absolute tip! Apartotel Vale da Lapa Resort en Spa  beschikt over een eigen wijnkelder, dat is dus genieten voor de echte wijnliefhebbers! 

Ook voor de jonge vakantiegangers en sportievelingen is Apartotel Vale da Lapa Resort en Spa helemaal geschikt! Er zijn diverse speeltuinen en zwembaden en ook een potje Tennis of Golf zijn mogelijk. Dus even niet ontspannen? Geen probleem! Dan gaan we erna weer ontspannen op het terras of op de massagetafel.

Dit zijn de details:
Reisperiode: 4 dagen
Luchthaven: Schiphol
Prijs: €207 per persoon

Bekijk deal