Goedkope vakantie boeken

Totale ontspanning op het prachtige eiland Tenerife

Totale ontspanning op het prachtige eiland Tenerife
€357

Bekijk deal

Op het prachtige Canarische eiland Tenerife vindt u het 4 sterren hotel Best Tenerife. Dit hotel beschikt over een prachtig zwembad, zonneterras, wellnesscentrum en diverse faciliteiten voor de kinderen. Hiermee is Best Tenerife een uitermate geschikt hotel voor het hele gezin. Het klimaat op de Canarische eilanden is het gehele jaar heerlijk dus ook in de winter kun je hier prima op vakantie.

De kamers van Best Tenerife hebben een enorm hoge standaard in kwaliteit en afwerking en beschikken over o.a. een telefoon, WIFI, tv en airconditioning. Tegen betaling heeft u de mogelijkheid om een kamer met zwembadzicht te boeken en te genieten van het prachtige uitzicht.

Op vakantie met het hele gezin? Ook dat is geen probleem bij Best Tenerife! U heeft namelijk de mogelijkheid om te kiezen voor een ruime familiekamer waarbij er 2 aparte slaapgedeeltes zijn zodat u en uw kinderen ieder een eigen kamer hebben.

Ontspannen op vakantie? Dat kan bij het heerlijke zwembad van Best Tenerife inclusief zonneterras met ligbedden en parasols. En als u klaar bent bij het zwembad? Dan gaat u naar het eigen wellnesscentrum van het hotel en neemt u plaats in de sauna of in het stoombad. Tevens is er tegen betaling de mogelijkheid om een ontspannen massage te boeken.

Bent u klaar met ontspannen? Dan kunt u bij Best Tenerife uzelf ook even uitleven op alle fitnessapparaten. Iets minder actief? Dan kunt u ook een potje tafeltennissen of biljarten.

Het Best Tenerife hotel beschikt over een buffetrestaurant en diverse (snack)bars. Als u kiest voor een verblijf in het hotel o.b.v. All Inclusive dan kunt u uw hart ophalen want bij het Best Tenerife hotel kunt u genieten van vrijwel alles wat u wilt.

En bent u een dagje uitgekeken op het hotel? Geen probleem! Het centrum van de badplaats Playa de las Americas bevind zich op slechts 1 km van het hotel en hier kunt u uw hart ophalen. Naast de vele kleding- en souvenirwinkels bevinden er in Playa de las Americas ook tientallen horecagelegenheden om even tot rust te komen tussen het winkelen door. Nog niet genoeg geshopt? De hoofdstad Santa Cruz is dan een echte aanrader!

Een dagje iets voor de kinderen doen buiten het hotel? Op enkele kilometers van het hotel vindt u de waterparken Aqualand en Siam Park. Of wat dacht u van een iets meer ontspannen uitstapje naar 1 van de diverse dierentuinen die te vinden zijn op het eiland. Zijn uw kinderen iets ouder, of wilt u zelf iets meer actie? Denk er eens over na om een catamaran tocht te boeken en opzoek te gaan naar dolfijnen!

Dit zijn de details:
Reisperiode: 6 dagen
Verzorging: Logies + ontbijt
Luchthaven: Schiphol
Prijs: €357 per persoon

Bekijk deal