Goedkope vakantie boeken

Superdeluxe 5 sterren hotel aan de Turkse Riviera

Superdeluxe 5 sterren hotel aan de Turkse Riviera
€476

Bekijk deal

Het Delphin Imperial Lara is een superdeluxe 5 sterren hotel aan de Turkse Riviera. In dit 5 sterren hotel ontbreekt het je werkelijk aan niets! Tijdens de dag lekker aan het zwembad of aan het strand, en 's avonds heerlijk dineren in 1 van de 8 à la carte restaurants! Wat wil je nog meer?

Een van de vele voordelen van Delphin Imperial is de ligging. Het hotel ligt meteen aan een zandstrand, waar je als gast van het hotel lekker kunt zonnen. 

Het hotel ligt in Lara, dichtbij de stad Antalya. Door de aanwezigheid van veel thema-hotels wordt deze populairde stad ook wel het Las Vegas van Turkije genoemd. Naast de vele grote hotels vind je in de badplaats een klein, maar gezellig centrum met winkeltjes.

In het Delphin Imperial Lara verblijf je natuurlijk all inlcusive. Het hotel heeft maar liefst 9 restaurants, waarvan 1 buffetrestaurant en 8 à la carte restaurants. Een aantal van de à la carte restaurants hanteert een minimumleeftijd van 14 jaar. Voor een lekker tussendoortje kun je natuurlijk ook terecht bij de snackbar of bij de patisserie. Voor een drankje na het eten kun je binnenlopen bij 1 van de 5 bars.

Aan 1 van de 5 zwembaden – 1 binnenzwembad en 4 buitenzwembaden, waarvan 1 verwarmd – kun je heerlijk relaxen. Daarnaast zijn er nog 5 glijbanen aanwezig! Wie houdt van sporten, kan terecht in het fitnesscentrum. Er zijn ook tennisbanen aanwezig waar je een balletje kunt slaan. Toch liever voor de volle 100% relaxen? Delphin Imperial Lara heeft een mooi wellnesscentrum, compleet met sauna, Turks bad en de mogelijkheid tot het boeken van diverse rustgevende massages.

Dit zijn de details:

Reisperiode: 8 dagen
Verzorging: All Inclusive
Luchthaven: Schiphol
Prijs: €471 per persoon

Bekijk deal