Goedkope vakantie boeken

Buitengewoon strand hotel in Mallorca

Buitengewoon strand hotel in Mallorca
€484

Bekijk deal

Over betaalbare luxe gesproken: Iberostar Playa de Palma is een van de meest exclusieve 5 sterren hotels aan de Playa de Palma. Dit zie je bijvoorbeeld terug de luxe grote kamers, het restaurant (waar alle ingrediënten vers van de markt komen) en het ruime aanbod aan faciliteiten voor iedereen. Plus een 5 km lang zandstrand ligt direct voor de deur!

Iberostar Playa de Palma ligt midden in de bruisende stad Playa de Palma. Je hoeft alleen maar een promenade over te steken en je staat al met je voeten in het zandstrand. Playa de Palma zelf biedt meer dan enkel strand. In de levendige omgeving van Iberostar Playa de Palma vind je een groot aanbod aan winkels, restaurants en bars. In de buurt is ook een bushalte. Vanaf hier reis je makkelijk af naar de culturele hoofdstad Palma de Mallorca.

Iberostar Playa de Palma beschikt over ongeveer 180 kamers. Deze zijn standaard voorzien van een tv, kluisje, airco, gratis WiFi, minibar , badkamer met douche, föhn en toilet en balkon. Naar keuze zijn de standaardkamers te boeken met zwembad- of (zij)zeezicht of in een deluxe variant.

Ontspannen en genieten van de Spaanse zon doe je aan het riante zwembad van Iberostar Playa de Palma. Rondom het zwembad staan voldoende ligbedden en parasols. Ook worden er gratis handdoeken beschikbaar gesteld. Voor gasten die in een Star Prestige kamer verblijven, is er een adults only dakterras met infinity zwembad!

Voor kinderen biedt van Iberostar Playa de Palma een apart kinderbad, speeltuin en miniclub. Sporters kunnen gebruikmaken van de faciliteiten voor fitness. Je kunt ook gebruikmaken van de wellnessfaciliteiten van Iberostar Playa de Palma. Deze bevat een sauna en stoombad en zijn gratis toegankelijk, massages en schoonheidsbehandelingen zijn mogelijk tegen betaling.

Dit zijn de details:
Reisperiode: 6 dagen
Verzorging: All Inclusive
Luchthaven: Brussel
Prijs: €484 per persoon

Bekijk deal