Goedkope vakantie boeken

Ultra luxe all inclusive Hotel voor nog geen €400

Ultra luxe all inclusive Hotel voor nog geen €400
€396

Bekijk deal

Altijd eens willen genieten van ultra luxe in een all inclusive vijfsterren Hotel? Dan is deze aanbieding van het Hotel Michell & Spa is een ideaal voor jou! Dit hotel in de Turkse badplaats Alanya is namelijk een adults only hotel, wat betekent dat hier alleen maar gasten van 16 jaar of ouder mogen komen. Naast rust vind je hier ook een hoge dosis luxe en zonneschijn.

Hotel Michell & Spa ligt op ongeveer 400 meter van het strand. Ben je op zoek naar iets meer gezelligheid? Het centrum van Alanya bevindt zich op ongeveer 7 km afstand van Hotel Michell & Spa. Een bezoekje aan deze stad mag zeker niet ontbreken en is eenvoudig te bereiken met een taxi vanuit het hotel.

Alle kamers van Hotel Michell & Spa, 200 in totaal, zijn modern ingericht. Verder beschikt elke hotelkamer over een airco, televisie, minibar, koffie en theefaciliteiten, WiFi, kluisje, balkon of terras met zitje en een badkamer met een douche en/of bad, toilet en föhn.

De faciliteiten van Hotel Michell & Spa zijn al net zo fijn als de kamers. Werk je in het zweet in de fitnessruimte of maak gebruik van de faciliteiten voor basketbal, aqua aerobics, tafeltennis, beachvolleybal, minigolf of tennis. Tevens zijn er ook 2 zwembaden met rondom ligbedden en parasols. Het hotel biedt haar gasten ook entertainment aan die bestaat uit hoogwaardige professionele shows en live muziek.

Dit zijn de details:

Reisperiode: 6 dagen
Luchthaven: Keulen
Prijs: €400 per persoon (All inclusive)

Bekijk deal