Goedkope vakantie boeken

Kaapverdische Eilanden voor een spotprijs!

Kaapverdische Eilanden voor een spotprijs!
€471

Bekijk deal

Wil jij eens wat anders dan een vakantie naar Curacao of naar Spanje? Hotel Oasis Salinas Sea is zonder twijfel een van de populairste 5 sterren hotels op de Kaapverdische Eilanden. Dit komt door het ruime aanbod aan kamers, faciliteiten voor jong & oud én de mogelijkheid om all inclusive te verblijven. En vergeet vooral niet de ligging direct aan een geweldig strand!

Hotel Oasis Salinas Sea ligt direct aan het geweldige zandstrand van Santa Maria. Er zijn natuurlijk gratis ligbedden en parasols aanwezig voor gasten en ook voor handdoeken wordt gezorgd. Santa Maria is het kloppende hart van het eiland Sal en biedt diverse winkels, restaurants en bars. Die zijn allemaal binnen handbereik tijdens je verblijf in Hotel Oasis Salinas Sea.

In de tuin van Hotel Oasis Salinas Sea, die direct aan het strand ligt, vind je een zonneterras plus zwembad. Ligbedjes en parasols zijn natuurlijk aanwezig, evenals handdoeken. Voor kinderen biedt het hotel een apart kinderbad, speelruimte en miniclub..

En wat dacht je van een bubbelbad om zelf in te chillen? Liefhebbers van wellness kunnen daarnaast een massage in de openlucht boeken. Voor wie liever sportief bezig is, biedt Hotel Oasis Salinas Sea faciliteiten voor fitness. Zowel overdag als ’s avonds is er een animatieprogramma. Je kunt bijvoorbeeld rekenen op live muziek!

Er is ruime keuze uit eten & drinken tijdens een verblijf in Hotel Oasis Salinas Sea. Het hotel beschikt over een buffetrestaurant inclusief terras. Tevens kan je genieten van maaltijden in het à la carte restaurant. Je hebt daarnaast een groot aanbod aan bars. Zo beschikt Hotel Oasis Salinas Sea over een Italiaanse pizzabar, snackbar en poolbar.

Kortom ben je op zoek naar een complete, zorgeloze vakantie Kaapverdische Eilanden die je niet snel wilt vergeten? Dan is hotel Oasis Salinas Sea het perfect hotel voor jou. Het hotel biedt tal van faciliteiten voor een heerlijke onbezorgde vakantie. Dit ruime 5 sterren hotel ligt direct aan het fijne zandstrand van Santa Maria.

Dit zijn de details:

Reisperiode: 6 dagen
Luchthaven: Amsterdam (Schiphol)
Prijs: €471 per persoon

Bekijk deal