Goedkope vakantie boeken

Prachtig 4 sterren Hotel & Waterpark op Corfu

Prachtig 4 sterren Hotel & Waterpark op Corfu
€596

Bekijk deal

Heeft u zin in een zonovergoten vakantie voor het gehele gezin? Dan is Hotel SPLASHWORLD Aqualand Village zeker een aanrader voor u. Het ruim opgezette hotel inclusief eigen waterpark op het Griekse eiland Corfu heeft voor ieder gezinslid wat wils. 

Met een buffetrestaurant, 3 bars en een snackbar is het All-Inclusive concept van Hotel SPLASHWORLD Aqualand Village voor iedereen een verademing. Of u geniet van een heerlijke koude (alchoholisch) drankje, of van een heerlijk uitgebreid buffet. De keuze is aan u, en de keuze is reuze.

Aan de (jongere) kinderen is ook gedacht. Bij het Hotel SPLASHWORLD Aqualand Village bevindt zich een kinderbad, een kinder buffet, een kinderdisco, een miniclub en een speeltuin. Indien uw kind nog niet groot genoeg is kunt u ook een babybedje aanvragen.

Een absolute eye-catcher van het Hotel SPLASHWORLD Aqualand Village is natuurlijk haar eigen Waterpark! Met 13 glijbanen, een golfslagbad en een lazy river kunt u hier gemakkelijk dagen genieten samen met uw gezin.

In het Waterpark bevinden zich 2 gedeeltes die speciaal gericht zijn op kleinere kinderen zodat ook zij de vakantie van hun leven kunnen hebben.

Hotel SPLASHWORLD Aqualand Village bevindt zich op slechts 500 meter van het centrum van Agios Ioannis en ligt in een prachtige groene omgeving. Naast het prachtige centrum van Agios Ioannis gaat er vanaf het hotel een gratis pendelbus naar het centrum van Corfu dat op slechts 12 km van het hotel ligt.

Dit hotel is een absolute aanrader om heerlijk tot rust te komen, maar mocht u iets avontuurlijker zijn dan is er de mogelijkheid om bij de receptie een auto te huren om het eiland te ontdekken of één (of meerdere) van de excursies te boeken die mogelijk zijn.

Dit zijn de details:
Reisperiode: 8 dagen
Verzorging: All Inclusive
Luchthaven: Schiphol
Prijs: €596 per persoon

Bekijk deal