Goedkope vakantie boeken

De zon opzoeken op de Kaapverdische Eilanden

De zon opzoeken op de Kaapverdische Eilanden
€549

Bekijk deal

Zoek direct de zon op in dit prachtige en gróótse resort op de Kaapverdische Eilanden. Niet alleen in opzet maar nog meer in service bied Hotel Sol Dunas Resort u alles wat u nodig heeft om heerlijk tot rust te komen.

Met 5 zwembaden bent u bij het Sol Dunas Resort aan het juiste adres als u (of uw kinderen) echte waterfans zijn. Samen met de vele glijbanen is dit resort een absolute TIP van onze vakantie experts. Ook voor een iets rustiger plekje is er genoeg ruimte op Sol Dunas Resort. Zo zijn er diverse zonneterrassen en kunt u ook op bij het strand heerlijk tot rust komen met de zee geluiden op de achtergrond.

Sol Dunas Resort staat bekend om zijn fantastische buffet en diverse a-la-carterestaurants. Een avond geen zin in het buffet? Dan zijn Barbecue restaurant ‘The Grille’ of Italiaans restaurant ‘Il Terrazzo’ zeker een aanrader. En met 5 bars bij zowel het zwembad, als bij de lounge plekken kunt u de gehele dag genieten van het uitstekende All Inclusive concept van Sol Dunas.

Nog niet genoeg tot rust gekomen? Sol Dunas Resort heeft een uitgebreid Wellness gebied. De YHI Spa heeft een oppervlakte van bijna 2000 vierkante meter waar u zolang u wilt kunt genieten van verschillende beautybehandelingen en massages. Daarnaast kunt u ook volledig tot rust komen in de relaxruimte of in één van de sauna’s en jacuzzi’s.

Voor de actievelingen kan het hart opgehaald worden! Van Aerobics tot Basketbal, en van Biljart tot Tafeltennis, bij Sol Dunas Resort zijn er meer dan 20 activiteiten mogelijkheden waar u uw vakantie geen genoeg van zult krijgen.

Kinderen mee op uw vakantie? Geen probleem! Sol Dunas Resort heeft een kinderbad, mini kids club, kinderdisco, speeltuin en nog veel meer. Indien gewenst kunt u een babybedje of kinderstoel aanvragen voor uw kind. Is dat al genoeg? Nee zeker niet! Het animatieteam maakt er iedere dag weer een feestje van voor uw kinderen! En zelf een keer ontspannen? Bij Sol Dunas Resort is (tegen betaling) een oppasservice, zodat uw kinderen in juiste handen zijn, en u even een paar uurtjes de ogen kan sluiten.

Dit zijn de details:
Reisperiode: 8 dagen
Verzorging: All Inclusive
Luchthaven: Eindhoven
Prijs: €549 per persoon

Bekijk deal