Goedkope vakantie boeken

Zoek de winterzon op in prachtig Egypte!

Zoek de winterzon op in prachtig Egypte!
€480

Bekijk deal

Toe aan een beetje zon in de koude wintermaanden? En wil je eens wat anders dan een vakantie naar Turkije of Griekenland? Dan is Hotel SUNRISE Marina Resort in Egypte de bestemming voor u! Dit prachtige 5 sterren resort heeft een 9.0 op Zoover en geeft u nieuwe energie om het nieuwe jaar fluitend te beginnen!

Het prachtige SUNRISE Marina Resort heeft een even verrassende als unieke ligging aan de jachthaven van het mooie Port Ghalib. SUNRISE Marina Resort ligt aan een breed privézandstrand waar u versteld zal staan van hoe prachtig de onderwaterwereld van Egypte is. In het centrum van Port Ghalib vindt u tevens vele uitstekende en leuke restuarants, bars en winkels.

Hotel SUNRISE Marina Resort beschikt over diverse zwembaden en meerdere glijbanen die zowel voor jong als oud geweldig zullen zijn. Voor oud zijn er vele plekken om volledig tot rust te komen, en voor jong zijn er aparte glijbanen, kinderbaden en waterspeeltoestellen waar dagen waterpret verzekerd zijn voor uw kinderen. Tevens heeft Hotel SUNRISE Marina Resort een hoog en enthousiast aangeschreven animatieteam wat het gehele jaar zorgt voor de leukste activiteiten.

In het all-inclusive Hotel SUNRISE Marina Resort kunt u proeven van zowel lokale als Europese gerechten op het terras van het buffetrestaurant. In één van de à-la-carterestaurants kunt u genieten van zowel oosterse als mediterraanse specialiteiten.

Het all-inclusive concept van Hotel SUNRISE Marina Resort mag gerust één van de uitgebreidste concepten genoemd worden van Egypte. De minibar op uw kamer is heerlijk gevuld en de gehele dag kunt u in de diverse bars en restaurants genieten van de lekkerste snacks en (alcoholische) drankjes.

Is dat nog niet genoeg? Nee! Hotel SUNRISE Marina Resort ligt op slechts 7km van de luchthaven Marsa Alam. Hierdoor begint uw vakantie vrijwel direct na aankomst in Egypte.

Dit zijn de details:
Reisperiode: 8 dagen
Verzorging: All Inclusive
Luchthaven: Schiphol
Prijs: €480 per persoon

Bekijk deal