Goedkope vakantie boeken

5 sterren genieten in het prachtige Marrakech

5 sterren genieten in het prachtige Marrakech
391

Bekijk deal

Heerlijk genieten in het prachtige Marokko? Dat kan in het Kenzi Agdal Medina wat op slechts 5km van de luchthaven Marrakech-Menara ligt dus direct na aankomst kunt u gaan genieten. Dit resort mag met een gerust hart een ‘vakantiedorp’ genoemd worden want de keuze is reuze!

Het Kenzi Agdal Medina is te boeken als volpensioen of als all-inclusive aanbod. Een uitgebreid assortiment tijdens het ontbijt, lunch en diner zijn de smaakmakers in dit resort en ook het live cooking gehalte bij Kenzi Agdal Medina is om van te smullen. Zowel alcoholvrije als alcoholische drankjes zijn beschikbaar voor u als gast tijdens het verblijf.

Kenzi Agdal Medina beschikt over zowel een binnenbad als buitenbad dus het maakt niet uit of de zon schijnt, of dat het een bewolkte dag is want verkoeling zal het u altijd bieden. Voor jong en oud is er genoeg waterpret op de glijbaan en op het zonneterras kunt u heerlijk bruin bakken. Voor de mensen die iets meer genieten van de schaduw zijn er ook genoeg parasols aanwezig. En een lekker drankje of hapje bij het zwembad? Geen probleem! Bij de snack(bar) aan het zwembad kunt u hier uit genoeg dingen kiezen.

Het Kenzi Agdal Medina beschikt over veel diverse activiteiten voor zowel de actieve vakantieganger als voor degene die willen ontspannen. Voor de actievelingen zijn er genoeg sportactiviteiten en voor de ontspanners is de spa, het stoombad, de schoonheidssalon of 1 van de vele andere opties zeker een aanrader.

Zodra de avond valt kunt u bij Kenzi Agdal Medina genieten van diverse livemuziek optredens, de disco en een leuke miniclub voor de kleinere gasten onder ons. Garant voor veel uren recreatieplezier. Wist u dat het resort zich in de buurt van de grootste discotheek in Afrika? Dus houd u van een leuke “stap”-avond dan is een avondje weg naar deze discotheek een aanrader!

Kenzi Agdal Medina krijgt op Zoover maarliefst een 8.6! Een prachtig cijfer waar wij zeker achter kunnen staan. De kamers zijn samen met de kindvriendelijkheid en de bediening de absolute smaakmakers van dit resort, maar ook de ligging en de prijs/kwaliteit verhouding zijn met een cijfer van boven de 8 een absoluut pluspunt van het Kenzi Agdal Medina.

Dit zijn de details:
Reisperiode: 4 dagen
Verzorging: All Inclusive
Luchthaven: Schiphol
Prijs: €391 per persoon

Bekijk deal