Goedkope vakantie boeken

Plaats Mitsis Alila Exclusief op je de bucketlist

Plaats Mitsis Alila Exclusief op je de bucketlist
€473

Bekijk deal

Mitsis Alila Exclusive Resort & Spa moet wel op uw bucketlist staan! Genieten van ultra luxe en all inclusive op het prachtige Griekse eiland Rhodos. Dit prachtige resort ligt direct aan het strand en beschikt over genoeg faciliteiten voor zowel u, uw partner, uw ouders en uw kinderen.

Helemaal zen tot rust komen? Mitsis Alila Exclusive Resort & Spa heeft de beschikking over kamers met zeezicht, en zelfs kamers met een eigen privé zwembad! Als dat niet volledig tot rust komen op uw vakantie in Griekenland is dan weten wij het ook niet meer.

Het Resort beschikt over een zwembad met diverse waterglijbanen en rondom het gehele zwembad vindt u een prachtig aangelegd zonneterras. Ook aan uw kleinste is gedacht want er is een apart zwembad aanwezig voor de allerkleinsten onder ons.

Mitsis Alila Exclusive heet natuurlijk niet voor niks “Resort & Spa”. Tegen betaling kunt u gnieten van een extreem uitgebreid wellnesscentrum met een binnenbad, bubbelbad en hamam. Tevens zijn er diverse massage en/of schoonheidsbehandelingen te boeken.

De kamers en suites van Mitsis Alila Exclusive Resort & Spa kunt u gerust vrijwel perfect noemen! En zeker met een kamer met zeezicht zult u wakker worden een glimlach op uw gezicht. Bij het zwembad en strand vindt u een bar waar u kunt genieten van een heerlijk drankje en hapje van zowel binnenlandse als buitenlandse afkomst. Genieten gegarandeerd!

Meer van Rhodos bekijken tijdens uw verblijf op dit prachtige eiland? Een auto huren hoort dan zeker tot de aanraders! Op 10km afstand vindt u Rhodos-Stad waar u heerlijk kunt winkelen of even op een ander terras kan genieten van het heerlijke weer. Maar ook als u meer een cultuur-snuiver bent dan is dit een prachtige stad! Rhodos-Stad is al meer dan 2400 jaar oud en staat zelfs op de UNESCO Werelderfgoedlijst! Hup die auto huren dus, en genieten van alle mooie steden en plekken die Rhodos te bieden heeft.

Dit zijn de details:
Reisperiode: 8 dagen
Verzorging: All Inclusive
Luchthaven: Schiphol
Prijs: €473 per persoon

Bekijk deal